ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Να γιατί γελάει ο κόσμος! Δένδιας αιτήθηκε Κουτζαμάνη αποφάσισε: Χειροπέδες ακόμα και σε εν ενεργεία βουλευτές αν...

....δημοσιοποιηθούν και άλλα βίντεο - προϊόντα υποκλοπής!

Πανικόβλητες οι εξουσίες τρέχουν και δεν φτάνουν για να μπλοκάρουν τυχόν δημοσιοποίηση νέων καυτών διαλόγων που θα τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Ψάξτε ρε μάγκες,αν έχετε τα κότσια,κατά πόσον οι διάλογοι ανταποκρίνονται στην αλήθεια κι αφήστε τους παλληκαρισμούς κατά μέρος.
Για ποιο λόγο να μην μάθει ο κοσμάκης τι μαγειρεύει το παρακράτος στην πλάτη του;
Ζείδωρον

- Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζητεί την σύλληψη ακόμα και εν ενεργεία βουλευτών μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας
- Επικαλείται εγκύκλιο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που προβλέπει την σύλληψη βουλευτών σε περιπτώσεις διάπραξης κακουργημάτων
- Ζήτησε επίσης να αξιολογηθούν όλα τα δημοσιεύματα που απέστειλε ο Νίκος Δένδιας για την συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

Την ώρα που ο Τάκης Μπαλτάκος, άλλοτε γενικός γραμματέας της
κυβέρνησης βρίσκεται στην εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να καταθέσει για το επίμαχο βίντεο Κασιδιάρη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζήτησε την σύλληψη ακόμα και βουλευτών, μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αν δει το φως της δημοσιότητας και άλλο βίντεο το οποίο μπορεί να αποτελεί προϊόν υποκλοπής και κατά συνέπεια να είναι παράνομο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη η κα Κουτζαμάνη επικαλείται εγκύκλιο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που είχε εκδοθεί το 2012, για τη δυνατότητα σύλληψης μελών της Βουλής σε περιπτώσεις διάπραξης κακουργημάτων.

Επίσης, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζήτησε να αξιολογηθούν δημοσιεύματα που της έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας προκειμένου να διαπιστωθεί αν από την επίμαχη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη προκύπτει άσκηση βίας και εκβιασμών σε βάρος μελών της κυβέρνησης και πολιτικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: