ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΑΦΟΥ ΖΥΓΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΟΥΜΠΙΝΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ


miltos_kyrkos

AddThis Social Bookmark Button
Το όνομα του γιου του Λεωνίδα Κύρκου βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του νέου κόμματος του Στ. Θεοδωράκη και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας προκάλεσε εντύπωση. 
Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 22 υποψήφιοι και ανάμεσά τους ξεχωρίζει, λόγω του ιδιαίτερου συμβολισμού, αυτό του Μίλτου Κύρκου. 

Ηταν έκπληξη η ένταξη στο Ποτάμι του γιου της εμβληματικής φυσιογνωμίας της ανανεωτικής αριστεράς, γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει καμία σχετική πληροφορία το προηγούμενο διάστημα, αλλά και επειδή θα περίμενε κανείς να δει τον Μίλτο Κύρκο στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ, εφόσον αποφάσιζε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.
 
 Σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την επιλογή, υπογραμμίζοντας την επιδίωξη για περισσότερη Ευρώπη και μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την ανάγκη να σχηματιστεί μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση.

Το βιογραφικό του όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα topotami.gr αναφέρει τα εξής:

"Τα τελευταία χρόνια απασχολείται σε επιχείρηση εισαγωγής και παραγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι συνεργάτης του Προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων για την εκμάθηση ελληνικών και αναπτύσσει εκπαιδευτικές εφαρμογές σε υπολογιστές και στο διαδίκτυο. Στόχος του είναι η δημιουργική χρήση των νέων τεχνολογιών με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς στα κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας. Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός. Αγαπά τη ΔΗΜΑΡ, όπως αγαπά το Dolce, τον Μερακλή με τις πίτες στα Εξάρχεια, τον Βρούτο, τον Λεωνίδα. Το ότι δεν τους βλέπει πια δε σημαίνει πως τους ξέχασε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: