ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Ένα δάκρυ για το ΦαήλοΣύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σαμαράς απέσυρε από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας την υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη. Κι αυτό λόγω των σχέσεων του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή και της ακροδεξιάς μπόχας που αναδύθηκε από τον κεντρικό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φαήλος ακούγοντας τα άσχημα μαντάτα πήρε εσπευσμένα τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά και τον ρώτησε απορημένος «Γιατί αδέρφι;». Ο Σαμαράς συγκινημένος κατευθύνθηκε στο εικονοστάσι του γραφείου του και κοιτώντας κατάματα την Παναγιά, του απάντησε «Δεν το κάνω για τους κομμουνιστές Φαήλο, αλλά για την Ευρώπη. Είναι πολύ μικρή ακόμα για να σε δεχτεί». Κι αφού τραγούδησαν μαζί το «πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι» έκλεισαν και οι δυο ταυτόχρονα το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε εκατοντάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας από ευρωπαίους αξιωματούχους, αρχηγούς κρατών και μελών του ευρωκοινοβουλίου που υπέβαλαν τα παράπονά τους για την απόσυρση της υποψηφιότητας Φαήλου. «Και τι θα απογίνουμε χωρίς τον Φαήλο Κρανιδιώτη στην επόμενη Ευρωβουλή;» τον ρώτησε εμφανώς εκνευρισμένος κορυφαίος αξιωματούχος του Eurogroup.
Ενώ ο Φαήλος τηλεφώνησε τον Θάνο Πλεύρη ζητώντας του ευγενικά να διαγράψει από το twitter του το ακόλουθο tweet:


Πέραν της πλάκας, η απόσυρση της υποψηφιότητας Φαήλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εξαιτίας των γεγονότων Μπαλτάκου αποτελεί ευθεία παραδοχή της ΝΔ ότι ο Φαήλος αποτελεί ακροδεξιό σταγονίδιο. Συγχαρητήρια στη ΝΔ για την πρωτοβουλία απομόνωσης των ακροδεξιών θυλάκων στο κόμμα. Έχουν όμως πολλή δουλειά ακόμα. Μια καλή αρχή θα ήταν να ξεκινήσουν από τον ίδιο τον Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: