ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΌΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ...




 Βλέποντας η φιλελευθεροακροδεξιοεκσυγχρονιστική νομενκλατούρα  το δημιούργημα τους, «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» του αδειοσακιδιοφόρου Σ. Θεοδωράκη να αποξηραίνεται, ρίξανε τα «καλά» τους τα χαρτιά προς άγραν ψήφων...κυρίως όμως,  ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΗΦΩΝ!!! ΟΧΙ ΔΕΞΙΩΝ, Α-ΡΙ-ΣΤΕ-ΡΩΝ... 
Και βάλανε στο γκεζί αυτόν τον δύστυχο Γ. Γραμματικάκη, δύο φορές (1990-1996) Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και για μία τριετία  Πρόεδρος του Ιονίου Πανεπιστημίου, να ρίξει τα δίχτυα του προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά κι ότι αρπάξουμε... 

Πλην όμως, δυστυχώς για 'σας  αγαπητέ μου κύριε καθηγητά, δεν κλάνει ο πεθαμένος...
Το καταλάβατε ή θέλω  να κάνω και κακά; 

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» δεν πρόκειται να πάρει ούτε μια ψήφο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνος που θα πάρει από «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Και να μου το θυμηθείτε αυτό μετά τις βουλευτικές εκλογές, αν προλάβετε, βέβαια, να φτάσετε ως εκεί και δεν έχετε κι εσείς την τύχη των 58 και των 75!


Δεν υπάρχουν σχόλια: