ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή: "Θέλουν την προσωπική μου εξόντωση"


ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή: Θέλουν την προσωπική μου εξόντωση 

Δε θέλουν μόνο την πολιτική μου εξόντωση αλλά και την προσωπική μου εξόντωση», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Τύπος’.


Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει δόλο, καθώς πλήττει τα προσωπικά της δεδομένα και πρόσθεσε ότι «αυτό λέγεται αλητεία και όχι δημοσιογραφία».
Η Ραχήλ Μακρή υποστήριξε ότι στα μέσα ενημέρωσης επικρατεί «χούντα» και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την απειλήσει, ενώ ανέφερε ότι «η δουλειά των δημοσιογράφων είναι η αλήθεια και όχι η συκοφαντία».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪenikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: