ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.14

Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρακολούθησα την χθεσινή συνέντευξη (6/4/2014) του "αναπληρωτή πρωθυπουργού" κ. Βενιζέλου και θεωρώ ότι για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε την εγωπάθεια και τον παχυδερμισμό του.
Εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε για άλλη μία φορά ότι η υποτιθέμενη κυρίαρχη κυβέρνηση που υπηρετεί, εκβιάζεται από τους δανειστές για να επιβάλει αυτή την εγκληματική πολιτική εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού. Μιας κυβέρνησης "προθύμων" η οποία απαρτίζεται από τα κόμματα και τους ανθρώπους που άσκησαν τις πολιτικές που μας έφεραν σε αυτή την δεινή θέση. 
Συνεχίζει να μας μιλά με απύθμενο θράσος συνεχώς για την "ευθύνη" του να συμβάλει στην υποτιθέμενη προσπάθεια του κυβερνητικού "εκτρώματος" που συμμετέχει για έξοδο από το τούνελ αλλά δε λέει τίποτα για τις μεγάλες κομματικές αλλά και τις προσωπικές του ευθύνες για την είσοδο μας σε αυτό. 
Ξέχνα ότι είναι o κατάπτυστος ψεύτης ο οποίος εξόρκιζε και εν συνεχεία επέβαλε το γνωστό χαράτσι της ΔΕΗ.
Δεν μας έχει πει ποτέ τι συμμετοχή θεωρεί ότι έχει σε αυτή την πολιτική δυσοσμία των τελευταίων χρόνων ο περίφημος νόμος του περί ασυλίας και παραγραφής των αδικημάτων των βουλευτών. Επίσης τελευταία δεν ομιλεί καθόλου για την λίστα Λαγκάρτ και το περίφημο στικάκι που "φύλαγε" στο γραφείο του για πολύ καιρό μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, όπως και για τα γερμένα υποβρύχια αλλά και πολλά άλλα που του καταμαρτυρούν ως γεγονότα και ενέργειες που χρήζουν κάποιας έρευνας. 
Μας λέει συχνά πυκνά για την καταδίκη του Τσοχατζόπουλου προσπαθώντας να μας πείσει ότι αυτός ήταν το μοναδικό μίασμα και λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ και ξεχνά ότι ο ίδιος με την εξεταστική επιτροπή που συμμετείχε στην Βουλή τον είχαν βγάλει αθώο και "θύμα" πολιτικής σκευωρίας. 
Τώρα μάλιστα για τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Σαμαρικού παρακράτους κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι τάχατε υιοθετεί τις "κατηγορίες" της Χρυσής Αυγής οι οποίες .... ακούγονται από το στόμα του πρώην κυβερνητικού γραμματέα και επιστήθιου φίλου του Πρωθυπουργού για 35 συναπτά έτη!!! 
κ. Αντιπρόεδρε και αναπληρωτή Πρωθυπουργέ!... μπορεί οι σπουδές και ο θεός να σας έδωσαν ένα λεκτικό χάρισμα αλλά δυστυχώς αυτό δεν το χρησιμοποιήσατε ποτέ για να παράγεται ωφέλιμο πολιτικό λόγο παρά μόνο για αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό των συνομιλητών και των ακροατών σας. 
Τα τελευταία δε χρόνια είστε τόσο εκτεθειμένος που αυτό σας το χάρισμα, σας μετέτρεψε στα μάτια της πλειονότητας του Ελληνικού λαού σε έναν ανιαρό και επικίνδυνο μπουρδολόγο. 
Ένα μπουρδολόγο που έχουμε πολλά "ράματα" για την γούνα του και σίγουρα όταν "ελευθερωθεί" η πατρίδα θα τον δικάσουν κάποιοι που θα φορούν …. άσπρα "Γουνάκια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: