ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

Το βαθύ κράτος Σαμαρά – Βενιζέλου και ο υιός του Μπαλτάκου

Το βαθύ κράτος Σαμαρά – Βενιζέλου και ο υιός του Μπαλτάκου
Κόλαφο για το βαθύ ελληνικό κράτος αποτελεί η ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ο υιός του (ακρο)δεξιού χεριού του πρωθυπουργού διέφυγε το αυτόφωρο.
Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:
“Οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης, Ναυτιλίας και Αιγαίου και οι ηγεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για την εξαφάνιση και προστασία του υιού Μπαλτάκου.
Η διακριτική μεταχείριση στον συγκεκριμένο Αξιωματικό Λ.Σ.-Ε.Α., μετά την εμπλοκή του στην ενδοοικογενειακή διένεξη Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής στη βουλή, αποτελεί πρόκληση για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τους πολίτες της χώρας και ισοπεδώνει όσους θεσμούς έχουν απομείνει.
Άλλους τους πετάνε στο δρόμο, τους δέρνουν, τους ψεκάζουν και τους φυλακίζουν, όταν ζητάνε ψωμί και δουλειά και τα δικά τους παιδιά, τα κρύβουν και τα προστατεύουν, για να μην υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν”.
Γραφείο Τύπου 03-04-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: