ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙΟ Μπαλτάκος (και όχι ο Κασιδιάρης),είναι αυτός που υποστήριξε στη συνομιλία που έχει καταγραφεί,πως ο Άρειος Πάγος δέχθηκε παρεμβάσεις από τον Αθανασίου και τον Δένδια.Αντί λοιπόν να ελεγχθούν αυτές οι παραδοχές που έκανε ο ίδιος ο γραμματέας της Κυβέρνησης,αντί να γίνει έρευνα,ο Δένδιας με επιστολή του-παρέμβαση,ζητά από τον Άρειο Πάγο να κάνει σαφή την απαγόρευση προβολής άλλων αντίστοιχων βίντεο.Και ο Άρειος Πάγος το κάνει.Δηλαδή οι δύο υπό έλεγχο,συμφωνούν πως το νόμιμο είναι η αποσιώπηση των στοιχείων του σκανδάλου που τους αφορά. Αυτό το βάφτισαν νομιμότητα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: