ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.14

Στο τέλος της μέρας έχω € 10,00 αλλά χρωστάω € 70,00 σε διάφορους. Έχω πλεόνασμα;


Αμφισβητεί, λένε, η Ε.Ε. το πρωτογενές πλεόνασμα του Σαμαρά και του Στουρνάρα. Ο τελευταίος μάλιστα, για άλλη μια φορά έκανε επίθεση στην τρόικα! Τι λε ρε παιδί μου! Βέβαια τις επιθέσεις τις κάνει όταν δεν βρίσκεται η Αθήνα η τελευταία.


του Στρατή Μαζίδη

Σε κάθε περίπτωση έχουν άδικο οι Βρυξέλλες; Το κράτος αθροίζει ένα πλεόνασμα έχοντας πετάξει μέσα διάφορα νούμερα αλλά το βασικότερο, ξεχνώντας ότι χρωστάει δεξιά κι αριστερά σε ιδιώτες μερικά δις.

Θα μου πείτε, ότι ομοίως χρωστούν και στο κράτος. Σωστό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν ένας νοικοκύρης κάνει ταμείο, θα παραμερίζει τις υποχρεώσεις του.

Εν ολίγοις, στο τέλος της ημέρας ας υποθέσουμε ότι έχουμε στην τσέπη μας € 10,00 ενώ ξεκινήσαμε με π.χ. € 40,00 αλλά χρωστάμε € 5,00 στον περιπτερά, € 10,00 στο μίνι μάρκετ της γωνίας, € 15,00 στο φούρναρη και άλλα € 7,00 στο μανάβη λίγο παρακάτω. Α! Και σήμερα με το ταχυδρομείο κατέφθασαν ΔΕΗ και ΟΤΕ.

Τι μας κάνει αυτό; 

Αρχικά, σε πρώτη δηλαδή εντύπωση έχουμε ένα πρωτογενές πλεόνασμα αλλά μετά μια τρύπα ΝΑ με το συμπάθειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: