ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Βίντεο: Τα αμείλικτα ερωτήματα μιας ασφαλισμένης στον Α. Γεωργιάδη


Φωτογραφία για Βίντεο: Τα αμείλικτα ερωτήματα μιας ασφαλισμένης στον Α. Γεωργιάδη
Την πολύ σκληρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη δημόσια υγεία με την κύρια ευθύνη να βαραίνει τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, περιέγραψε με έκδηλη την απόγνωση στο πρόσωπό της, μια ασφαλισμένη έξω από το πρώην ΙΚΑ Καλλιθέας.

Η συνταξιούχος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, έθεσε αμείλικτα ερωτήματα στον υπουργό Υγείας, τα οποία έμειναν αναπάντητα. Ο κ. Γεωργιάδης λίγο νωρίτερα ισχυρίστηκε από τις ΗΠΑ όπου συνεχίζει να βρίσκεται ενώ επικρατεί «κόλαση» στις δομές της Πρωτοβάθμιας Υγείας με το κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ, ότι μόνο σε 2-3 σημεία σε όλη τη χώρα υπάρχουν προβλήματα και ότι σε δύο ημέρες η όλη κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί.

Αντίθετα με τις δηλώσεις εφησυχασμού του κ. Γεωργιάδη, η ασφαλισμένη κατήγγειλε ότι δεν βρίσκει γιατρό, συγκεκριμένα οφθαλμίατρο, ενώ πάσχει από γλαύκωμα, δεν έχει λεφτά για να πάρει τα φάρμακά της και ότι δεν μπορεί να πληρώσει ιδιώτη γιατρό για της συνταγογραφήσει την αναγκαία θεραπεία.


«Πείτε στον κ. Γεωργιάδη ότι έχω 35 χρόνια εργασίας, μου έκοψαν τη σύνταξη, πάσχω από γλαύκωμα και δεν έχω να πάρω τα φάρμακά μου. (...) Εμένα ποιος θα μου δώσει αυτά τα λεφτά που μου έκοψαν, εγώ εργάστηκα, δεν μου τα έδωσαν τσάμπα», λέει η ασφαλισμένη με δάκρυα στα μάτια.

Ο κ. Γεωργιάδης «βγαίνει στα κανάλια και λέει, λέει, λέει, τι ξέρει από υγεία; Ξέρει από χειρουργεία; Ξέρει από αρρώστιες; Τίποτα δεν ξέρει». «Να πάει να πουλήσει βιβλία», καταλήγει η γυναίκα, σύμφωνα με την οποία η πολιτική του κ. Γεωργιάδη την οδήγησε στην απόγνωση.

Με 35 χρόνια δουλειάς, ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να την κατηγορήσει και για «τζαμπατζή», όπως έχει κάνει στο παρελθόν για όλους όσοι τον κατηγόρησαν ότι διαλύει τις δημόσιες και δωρεάν παροχές υγείας, για χάρη των δανειστών και της τρόικα.

Πηγή: Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: