ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Τρέμουν εκλογική συντριβή στο Μέγαρο Μαξίμου και την ιδέα του Τσίπρα συνομιλητή των δανειστών μας



Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου!
Για πρώτη φορά στην διάρκεια της κυβερνητικής θητείας της η κυβέρνηση του Σαμαρά βρίσκεται στο καναβάτσο καθώς δέχεται χτυπήματα τόσο από τους δανειστές όσο και στο εσωτερικό μέτωπο, καθώς οι επιλογές των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών προμηνύουν εκλογικό στραπάτσο.
Την ίδια στιγμή τόσο ο Θεός, όσο και η Παναγία στην βοήθεια των οποίων προσέφυγε ο πρωθυπουργός-πάτερ υμών είναι πολυάσχολοι για να τον βοηθήσουν να επιλέξει πιο ικανούς και άφθαρτους από τον Ιωαννίδη και τον Σπηλιωτόπουλο.
Οι δανειστές ένας μετά τον άλλον κόβουν τον βήχα του Σαμαρά, στην ιδέα και μόνο ότι θα υπάρξει συζήτηση για κούρεμα του χρέους ή για το χρηματοδοτικό κενό, πριν τις ευρωεκλογές.
Μπορεί να φαίνονται αναξιόπιστοι στα μάτια της Μαρίας Σπυράκη αλλά δεν έχει σημασία αυτό μια και η κυβέρνηση των κρατιστών έχει στυλώσει τα πόδια και αρνείται να κάνει μεταρρθμίσεις και να μειώσει τους άθλιους δημόσιους οργανισμούς.
Αρνείται επίσης να αναβαθμίσει την δικαιοσύνη η οποία έχει αφήσει άναυδη την κοινή γνώμη με τις αστοχίες της.
Έτσι οι Ευρωπαίοι περιμένουν να δουν πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος των Σαμαρά-Βενιζέλου ώστε να αποφασίσουν εάν θα συνομιλούν μαζί τους ή θα προσπαθήσουν να βρουν άκρη με τους παλαβούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως και νάχει ο Μάιος μήνας μπορεί να σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά κι αυτό έχουν αρχίσει να το διαισθάνονται τόσο στο Μαξίμου όσο και στην Συγγρού.
Από την Γερμανία δε έρχονται τα θλιβερά μαντάτα που θέλουν τον Σόιμπλε να ετοιμάζει νέο μνημόνιο που σημαίνει ότι το γαμήσι χωρίς σάλιο θα συνεχισθεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.
Ποια κυβέρνηση θα αντέξει, ποιος Θανάσης;
Ο Μάιος λοιπόν που φθάνει με βήμα ταχύ θα είναι μήνας ζωής ή θανάτου για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: