ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Δ. Καζάκης: Θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο!


«Μούφα» είναι το πρωτογενές πλεόνασμα που μας τσαμπουνάει ο Στουρνάρας είπε και το απέδειξε με στοιχεία ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Κορωπί.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, στην παρουσίαση του προγράμματός του με τίτλο «Πώς θα περάσουμε στο εθνικό νόμισμα» στο δημαρχείο του Κορωπίου, αποκάλυψε ότι στα πρώτα τρία τρίμηνα του 2013 η Ελλάδα είχε πρωτογενές έλλειμμα 17 δις. ευρώ. Με άλλα λόγια, για να υπάρξει το πρωτογενές πλεόνασμα των4 δις ευρώ που διαφημίζει η κυβέρνηση του «φερόμενου ως πρωθυπουργού» Αντώνη Σαμαρά, θα πρέπει σε μόλις ένα τρίμηνο, στο τελευταίο, να έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 21 δις!«Ποιον κοροϊδεύουν;».


Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου, ο Δ. Καζάκης προέβλεψε ότι δεν θα αποφύγουμε, τελικά, μια πολεμική σύρραξη και τόνισε ότι μόνη λύση είναι η άσκηση εθνικής κυριαρχίας με τη μονομερή διαγραφή του χρέους.


Ο ίδιος χαρακτήρισε απατεώνες όσους λένε ότι δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Τόνισε ότι προβλέπεται απο τη συνθήκη της Λισαβόνας η προφυγή στο άρθρο 122 παράγραφος 2 για χρηματοδοτική συνδρομή (όχι δανεισμό), όταν συντρέχει θέμα ανωτέρας βίας. «Αλλα, ο Γιωργάκης, αυτό το πουλημένο τομάρι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για ένα θέμα έξω από τον έλεγχο της Ελλαδας, όπως η παγκόσμια κρίση, αλλά για μια υπόθεση μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών μας», τόνισε ο Δ. Καζάκης.


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/02/blog-post_8294.html#ixzz2tZOq1D7A

Δεν υπάρχουν σχόλια: