ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.14

Παραιτήθηκα από Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού επειδή με απείλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητροπολίτης Γλυφάδας ΠαύλοςΜια τρομερή καταγγελία έκανε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος στο ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, κατά την διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος αποκάλυψε πως απειλήθηκε από τον Υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη, προκειμένου να παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην οποία τοποθετήθηκε με δικαστική πράξη τον περασμένο Οκτώβριο!
Όπως καταγγέλει ο Μητροπολίτης, ο Γεωργιάδης τον απείλησε με δυσφήμιση (ότι τάχα…κατέστρεψε τον Οργανισμό του οποίου προΐστατο) στην περίπτωση που παρέμενε Πρόεδρος! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Επίσκοπο, την ίδια τακτική ακολούθησε ο Υπουργός και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού, που αποτελείτο από Δικαστές, Στρατιωτικούς, Επιστήμονες και άλλα εξέχοντα μέλη της κοινωνίας!
Ο λόγος των απειλών; Η αντικατάσταση όσων μελών είχαν αξιοκρατικά τοποθετηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, με ημέτερους (κομματικούς) της…εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης!!!
Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω το «ήθος» του εν λόγω κυβερνητικού στελέχους, καθώς αυτό είναι γνωστό σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Ούτε το θράσος του να απειλεί Μητροπολίτη με συκοφαντίες και ειδικά τον Σεβασμιώτατο Γλυφάδας, που ουδέποτε έχει προκαλέσει κανέναν με τις πράξεις και την ζωή του. Δημοσιεύουμε το σχετικό απόσπασμα, έτσι ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του:
Αλήθεια, ο Πρωθυπουργός που πρόσφατα απήγγειλε το «Πάτερ Ημών» και το «Πιστεύω» στο Άγιον Όρος, τι έχει να μας πει για την αχαρακτήριστη στάση του υφισταμένου του;


Δεν υπάρχουν σχόλια: