ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.14

Κλείνει και τα νοσοκομεία ο ΣαμαράςΜετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα πολυϊατρεία για ένα μήνα προκειμένου να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου, ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και έκανε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Μετά τα πολυϊατρεία, αποφάσισα να κλείσω και όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Με το κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων, θα μεγαλώσει και άλλο το πρωτογενές πλεόνασμα. Οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν για την υγεία τους.
Θα τους κάνει καλά ο Θεός. Οι άρρωστοι να προσεύχονται στον Θεό και την Παναγία και θα γίνουν καλά. Θα Του μιλήσω κι εγώ του Θεού επειδή είναι φίλος μου και τα λέμε. Όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό θα πεθάνουν και θα πάνε στην κόλαση. Αμήν.
»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα πολυϊατρεία και τα νοσοκομεία, ο Αντώνης Σαμαράς -μετά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος- σκέφτεται να κλείσει και τα δημόσια σχολεία, ώστε να αυξηθεί και άλλο το πρωτογενές πλεόνασμα.

Η εκπαίδευση των μαθητών θα γίνεται με επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα.

pitsirikos 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα τους κλεισει τα σπιτια ο Αδης