ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.14

Έχουν τον άνθρωπό τους (στο ξεχαρβαλωμένο Κράτος)


Νικολαϊδης ΘανάσηςΤου Θανάση Νικολαΐδη
ΚΑΙ ήρθε η…δημοκρατία. Μέσα από χούντες και κοινοβουλευτικές δικτατορίες. Θρονιάστηκαν σε κυβερνητικά πόστα άνθρωποι δικαιωμένοι για τους αγώνες τους σε καιρούς χαλεπούς, άρπαξαν και το «έπαθλό» τους αφισοκολλητές. Χωρίς μόρφωση, παιδεία και εργασία οι τελευταίοι, ξαφνιασμένοι απ’ την ουρανοκατέβατη εξουσία.
ΞΑΝΑΓΙΝΕ φέουδο το Κράτος. Σε άλλα χέρια. Με τη δικιά τους στάμπα. Του δημοκράτη, που θα μεγαλουργούσε με τη «νέα τάξη». Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους οι «διαχειριστές» του. Δεν κινδύνευε το πόστο-κινδύνευε η δημοκρατία. Όχι από τανκς, αλλά απ’ τους ίδιους τους «δημοκράτες». Το μήνυμα για «πλέρια λευτεριά» πέρασε στη βάση και ποιος ποιον να «φοβηθεί» και να πειθαρχήσει; Κι ύστερα; Δειλά και δοκιμαστικά, κι ύστερα όποιος προλάβει. Είναι η δημοκρατία που λέγαμε, στην Ελλάδα της ατιμωρησίας και της αφοβησιάς.
ΔΕΝ ξεκινούσε απ’ τη βάση η ιδέα των ΜΚΟ. Κηφήνες διορισμένοι στο ξεχαρβαλωμένο Κράτος, αξιωματούχοι και «κλειδοκράτορες» έκλεισαν το μάτι σε φίλους και γνωστούς.
-Είσαι για μια ΜΚΟ; Θα τα ‘κονομήσΟΥΜΕ.
-Μέσα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ η…ίδρυση, έγινε κι η μοιρασιά.
-Είσαι και για μια μοιρασιά από διαφυγόντες φόρους; Οργάνωσε την ομάδα κι εγώ εδώ είμαι.
-Έγινε
ΚΙ έγινε το κύκλωμα, μπήκε το…πετρέλαιο στο αυλάκι. Από ιδέα και «πρόσκληση» του δημόσιου «λειτουργού». Όλα πήγαν θαυμάσια κι εμείς γεμίζαμε το ρεζερβουάρ με νοθεμένο καύσιμο που σκοτώνει μηχανές κι αδειάζει τσέπες.
ΔΕΝ είδαν και δεν είδαμε κανέναν «κρεμασμένο» στην πλατεία. Κι αν το αφεντικό της ΕΤΕΚΑ πάει…α(Α)τρόμητο στον ανακριτή, βρίσκονται «σκλάβοι» που τον χαϊδολογάνε προστατευτικά. Διακινητές, αλλά και άλλοι, εκτός κυκλώματος ηθικοί συμπαραστάτες (με το αζημίωτο), που «δεν είδαν και δεν άκουσαν». Ούτε για κρυμμένα βυτία και ψευτοζυγίσματα, ούτε για τον ένθερμο συνδικαλιστή. Ήταν ο άνθρωπός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: