ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.14

Ναζιστικά σύμβολα σε αμερικανικό video για την Ουκρανία


Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τα τελευταία 24ωρα το προπαγανδιστικό video που ετοίμασε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ben Moses – γνωστός στο ευρύ κοινό για την ταινία του Καλημέρα Βιετνάμ.
Το video αποτελείται από μια μίνι συνέντευξη μιας νεαρής Ουκρανής που καλεί τη διεθνή κοινότητα να στηρίξει τους διαδηλωτές απέναντι στην «βάρβαρη», «δικτατορία» της ουκρανικής κυβέρνησης.


Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο video είναι ότι στο 0:51 εμφανίζεται και ένας οπαδός του νεοφασιστικού κόμματος Svoboda με το πρώτο σήμα της οργάνωσής του – μια παραλλαγή του ναζιστικού συμβόλουwolfsangel

To 2003 το Svoboda αναγκάστηκε να αλλάξει το ναζιστικό έμβλημά του το οποίο συνέχισε να χρησιμοποιεί το στρατιωτικό του σκέλος με τίτλο “Πατριώτες της Ουκρανίας”.

Προφανώς αρκετές από τις κατηγορίες που εξαπολύει η νεαρή Ουκρανή για τον αυταρχισμό και τη διαφθορά της σημερινής κυβέρνησης είναι απόλυτα δικαιολογημένες και εξηγούν το μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών στους δρόμους του Κιέβου.

Η παρουσία όμως νεοφασιστικών στοιχείων τα οποία μάλιστα συνεργάζονται ανοιχτά με την Ουάσινγκτον και το Βερολίνο δεν μπορεί να ενισχύεται από δήθεν αμερόληπτα video.

Την επόμενη φορά οι Αμερικανοί σκηνοθέτες θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με τα προπαγανδιστικά μηνύματά τους.

Ανανέωση: Μια πιο προσεκτική ματιά στους συνεργάτες του σκηνοθέτη Ben Moses φέρνει στο φως πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την χρηματοδότηση της παραγωγής. Ως εμπνευστής και παραγωγός λοιπόν παρουσιάζεται ο Larry Diamond, ο οποίος έχει εργαστεί για το Hoover Institution, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και το National Endowment for Democracy, το οποίο χρηματοδοτείται από το αμερικανικό Κογκρέσσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: