ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Όταν ένας υπουργός γίνεται ξεφτίλα (βίντεο)

Δείτε πως ένας υπουργός  γίνεται ξεφτίλα προσπαθώντας  να δικαιολογηθεί  για ένα «μαϊμού»  ταξίδι που έκανε  στην Αμερική  με έξοδα του ελληνικού κράτους  προσπαθώντας να φτιάξει το προφίλ του. 

Την αποκάλυψη ότι πρόκειται για ομιλία σε φοιτητικό club κατόπιν προσκλήσεως εταιρίας, που μετά την αποκάλυψη, προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της  στο διαδίκτυο την  έκανε αρχικά η ακαδημαϊκός Φιλομήλα Τσουκαλά (@dexpatia),  στη  συνέχεια  το  thepressproject και κατόπιν η Ελευθεροτυπία.  
Κατόπιν έγινε της τρελής στο διαδίκτυο.
Ο υπουργός  σήμερα το πρωί προσπάθησε να μετατρέψει το ταξίδι σε δήθεν προσωπική κόντρα  με τον δημοσιογράφο  Κώστα Βαξεβάνη κάνοντας χαβαλέ και  χωρίς να ντραπεί καθόλου  που χρέωσε τον ελληνικό λαό με τα έξοδα (2420€) ενός  προσωπικού ταξιδίου αναψυχής.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: