ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Έρχονται απολύσεις διαθέσιμων, παραδέχθηκε από τη Λάρισα ο Μιχελάκης


O υπουργός Εσωτερικών είχε τετ-α-τετ με διαθέσιμους εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Μιχελάκης βρέθηκε στη Λάρισα ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Λάρισας στο «Φρούριο». Στον προαύλιο χώρο – υπό την διακριτική παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης – τον περίμεναν οι διαμαρτυρόμενοι και συναντήθηκαν μαζί τους, χωρίς ωστόσο να... 

λάβουν τις απαντήσεις που οι ίδιοι επιθυμούσαν.
Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις του ο κ. Μιχελάκης – και υπό τις ιαχές διαμαρτυρίας – παραδέχθηκε πως «θα υπάρξουν κάποιες απολύσεις». Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι για όλους θα βρεθεί πιθανόν θέση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει όλον αυτό τον μηχανισμό που είχε φτιάξει. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες απολύσεις. Από εκεί και περά η προσπάθεια που γίνεται είναι όσο το δυνατόν να εξασφαλιστούν περισσότερες θέσεις εργασίας.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: