ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.14

Ζητείται η άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Ζητείται η άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό βάζει  το αίτημα των δικαστικών αρχών προς τη Βουλή για άρση ασυλίας των εννέα μη υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένουν να διωχθούν ποινικά για το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - κατηγορία που βαρύνει και τους προφυλακισμένους ομοϊδεάτες τους. Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν ότι  έχουν προκύψει σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία, τα οποία καθιστούν επιβεβλημένη την κλήση σε απολογία όλων των βουλευτών της Χ.Α, καθώς και τη διατύπωση  πρόσθετων κατηγοριών σε βάρος των ήδη προφυλακισμένων ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.
Το άιτημα των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Βουλή και θα εισαχθεί προς συζήτηση  τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
 Αναμένονται έντονες αντιδράσεις από πλευράς της νεοναζιστικής οργάνωσης, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δημοτικές εκλογές και οι ηγέτες της ελπίζουν ότι με την καταγραφή υψηλών ποσοστών σε ορισμένους δήμους,  α βρεθούν σε πλεονεκτικότερη θέση.
Οι εφέτες ειδικές ανακριτές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία, που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης, πλέον, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες ζητούν να αρθεί η ασυλία της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και των άλλων 8  μη υπόδικων βουλευτών, που είναι οι:
Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Μιχαήλ Αρβανίτης
Νικόλαος Κούζηλος
Αντώνιος Γρέγος
Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Δημήτριο Κουκούτση
Ζητούν επίσης νέα άρση ασυλίας για τους Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και  Στάθη Μπούκουρα, για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συμμετείχαν στη διακίνηση πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης.
Για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά ζητείται να αρθεί παλι η ασυλία τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αντίστοιχα κατηγορίες για κατοχή όπλου και για σύσταση παράνομου αρχείου. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: