ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.14

ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν νέα συνδικαλιστική παράταξη ..να" αλώσουν" την ΓΣΕΕ των εργατοπατέρων

Νέα συνδικαλιστική παράταξη ετοιμάζουν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της διαλυμένης ως παράταξης ΠΑΣΚΕ... του ΠΑΣΟΚ, αφού  πλέον έχουν μείνει κάποιοι "σφραγιδοφύλακες" , όπως λένε συνδικαλιστές που έφυγαν από την ΠΑΣΚΕ, και έχουν προσωποποιήσει τον τίτλο της παράταξης για να κρατούν την εργατοπατερίστικη καρέκλα τους.

Μάλιστα έχει προαναγγελθεί και το ιδρυτικό συνέδριο της  νέας παράταξης μέσα στο ΜΑΡΤΗ ! Ενώ  κάποιοι λένε ακόμα και για διαρροές προς τη νεα παράταξη και από την ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚΕ που συγκροτεί σήμερα το προεδρείο στην ΓΣΕΕ
Και ενώ η ΓΣΕΕ πλέον βυθίζεται  στην αφάνεια και στην ανυποληψία των πολιτών και των εργαζόμενων ,,. επιχειρούνται ακροβασίες και ανίερες συμμαχίες σε πολλά μέτωπα ακόμα και συνδικαλιστές η άτομα που έχει στο μηχανισμό του το ΠΑΜΕ μέσα στην ΓΣΕΕ να στηρίζουν επιλογές των εργατοπατέρων ...για να μην πέσει η ΓΣΕΕ στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ !
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας με το μέρος του το επιστημονικό κομμάτι τους ΙΝΕ ΓΣΕΕ προσπαθεί να κάνει παιχνίδι με τις εκθέσεις  του ΙΝΕ  ΓΣΕΕ  .
Και ενώ στην πάλαι ποτέ κυρίαρχη ΠΑΣΚΕ  δυσκολεύουν οι προοπτικές να συνεχίσει να είναι παράταξη, από το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να κάνουν μια ομάδα συνδικαλιστών που ελέγχει ο Δ Καρύδης  ώστε να έχουν έτοιμη και από εκεί την δημιουργία νέας συνδικαλιστικής παράταξης.
Πάντως κάποιοι άλλοι λένε οτι η σιωπή της ΓΣΕΕ "χρυσώνεται" από την συγκυβέρνηση καθώς υπάρχουν συγκοινωνούντα "δοχεία" για διευκολύνσεις σε εξουσιαστικούς θεσμούς.
Αλλά και στην ΔΑΚΕ τα πράγματα δεν πάνε καλά καθώς ...και εκεί γίνεται μάχη για τον έλεγχο της παράταξης από τους Σαμαρικούς και τους αντισαμαρικούς -"αντιμνημονιακούς".
Πάντως έκπληξη προκαλεί επίθεση της ΔΑΚΕ στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά όπου με το ΠΑΜΕ θέλουν να αποκλείσουν από το συνέδριο του εργατικού κέντρου την ΠΝΟ .
Μάλιστα σε μια ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ μέμφεται τον ΓΓ του Εργατικού Κέντρου ...οτι πήγε στην ΓΣΕΕ να ζητήσει δανεικά να πληρώσει τους εργαζόμενους στο ΕΚ Πειραιά που είναι απλήρωτοι αρκετούς μήνες. Ενώ στην ΓΣΕΕ  λένε ότι έγινε μοίρασμα θέσεων εργασίας μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: