ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !! Πως αντιμετωπίζεις χωρίς νόμιμη βία την τραπεζική αλητεία της Εθνικής; Δικαστές κι εισαγγελείς, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της μίζας… απλώς υπηρετούν τους τραπεζίτες!


Μεταβαίνει πολίτης στην Εθνική Τράπεζα, υποκατάστημα Καματερού, ώστε να καταθέσει σύμφωνα με τον νόμο 3869/2010 (αυτόν που υποτίθεται ισχύει κι έχουν ψηφίσει στη λεγόμενη βουλή τους) ΑΙΤΗΣΗ χορήγησης αναλυτικής κατάστασης οφειλών.
Ο υπάλληλος ΒΑΛΙΜΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, που έχει μονογράψει την Αίτηση, δεν την παραλαμβάνει και απαιτεί, εκτός από την Ταυτότητα του πολίτη (που την παραδίνει για να την φωτοτυπήσει η Τράπεζα):
1.    Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
2.    Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος
3.    Λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ…
4.    Βεβαίωση εργοδότη
5.    Αντίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας…

Ο πολίτης παρακαλεί και λέει: “Κάνω μια αίτηση όπως μου την έδωσε ο δικηγόρος μου. Δεν ζητώ δάνειο, δεν ζητώ να ανοίξω λογαριασμό ή επιχείρηση. Απλώς τι σας οφείλω, όπως επιτάσσει ο νόμος 3869/2010. Σας παρακαλώ να...
παραλάβετε την αίτηση κι αν κρίνετε ότι δεν είναι σύννομη, την απορρίπτετε, με ενημερώνετε θεσμικά”.
Και τότε επεμβαίνει ο Βεληγκέκας!
Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας, Υποκατάστημα ΚαματερούΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΣ!
Πάρτε το και τυπωμένο, όχι μόνον χειρόγραφα. Χωρίς τα απαιτούμενα δεν δεχόμαστε καμία αίτηση!
Κατόπιν, στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού» (χρησιμοποιούν τον Ελληνικό λαό χωρίς ντροπή) οι δικαστές εκδίδουν τη Διαταγή Πληρωμής, την απόφαση κατάσχεσης, πλειστηριασμού κ.λπ.
Τους βάζεις φωτιά, τους παίρνεις τη ζωή πριν πάρουν τη δική σου; Μην μου πείτε ο νομικός πολιτισμός, ο κ. Σκορδάς μπορεί να επιληφθεί, η κυβέρνηση, η δικαιοσύνη κι άλλα κουραφέξαλα…
Λ. Κ. 
Στη διάθεση ενός έντιμου εισαγγελέα, αν υπάρχει, τα στοιχεία προς άμεση διευθέτηση του θέματος κι όχι να πληρώσει τη νύφη ο πολίτης!


από sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: