ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.14

Παραπομπή Δήμαρχου σε δίκη λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές!

Παραπέμπεται σε δίκη ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης


Παραπέμπεται σε δίκη ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης
Σε δίκη παραπέμπονται, μετά από συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, όλοι οι κατηγορούμενοι, για τη γνωστή υπόθεση «Αλαφόκαστρο» - «Τουμπανάρια», στην περιοχή του Παρνασσού, σχετικής με την ανάκλαση όλων των οικοδομικών αδειών, που είχαν εκδοθεί, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν αυθαίρετες, οι οικοδομικές κατασκευές εντός του Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η ώρα της Φωκίδας», μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Δήμαρχος Δελφών, Νικόλαος Φουσέκης, ο οποίος θα πρέπει να καταθέσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας, για το εάν εμπλέκεται ή όχι στην υπόθεση ή για το ποιός ευθύνεται, για τις προαναφερθείσες οικοδομικές παραβάσεις.
Όπως εύκολα συμπεραίνεται, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Δελφών, Νίκου Φουσέκη, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, αλλά και έναν ακόμη "αυτοδιοικητικό πονοκέφαλο" στη Ν.Δ., αφού ο κ. Φουσέκης ήταν ο επίσημος υποψήφιος της, στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2010, αλλά και παλαιότερα - Νομαρχιακές Εκλογές 2006 - όταν ήταν υποψήφιος Νομάρχης Φωκίδας, όταν και τελικά εξελέγη.
Επισημαίνεται ότι, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, Πόπη Γερακούδη, αναμένεται να θέσει σε αργία τον Δήμαρχο Δελφών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως, ο κ. Νίκος Φουσέκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.


epoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: