ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.14

Γυνή και θάλασσα, (χωρίς «πυρ»)Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


     Ίσως το ξέρετε αλλά σας το στέλνω για να χαμογελάσετε στην Ελλάδα της τρόικα, της κατήφειας, των στερήσεων…
   

     Ένας άνδρας καθισμένος σε ένα παγκάκι στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο θαυμάζοντας την θρυλική γέφυρα Golden Gate και ενώ προσευχόταν ενδόμυχα ξαφνικά είπε μεγαλόφωνα:
     «Κύριε, κάνε την ευχή μου πραγματικότητα…».
     O συννεφιασμένος ουρανός πάνω από το κεφάλι του άνοιξε και ακούστηκε η «φωνή του Κυρίου»:
      «Επειδή αναγνωρίζω ότι είσαι άνθρωπος ευσεβής και πιστός και ποτέ δεν μου είχες ζητήσει κάτι θα ικανοποιήσω την ευχή σου, να μου την πεις»
      Ο άνδρας είπε αμέσως:
      «Κύριε φτιάξτε μια γέφυρα από εδώ μέχρι τη Χαβάη, ώστε να μπορώ να πηγαίνω εκεί όποτε θέλω...»
      Αμέσως ακούστηκε βαριά η φωνή του Κυρίου:
     «Με ξαφνιάζεις εσύ ο πιστός άνθρωπος, ο συνετός και μυαλωμένος με μια τόσο υλιστική ευχή!.. Σκέφτηκες τι χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο; Σκέφτηκες τις προδιαγραφές αυτής της κατασκευής; Τα στηρίγματα που απαιτούνται στον πυθμένα του Ειρηνικού, το σκυρόδεμα και τον χάλυβα που χρειάζεται; Μπορώ να το κάνω , αλλά δυσκολεύομαι να ικανοποιήσω αυτή την τόσο υλιστική επιθυμία σου για κοσμικά πράγματα και όχι πνευματικά. Ξόδεψε λίγο περισσότερο χρόνο και σκέψου μια άλλη επιθυμία να Με τιμήσει και να Με δοξάσει».
      Ο πιστός άνθρωπος συνέχισε να περπατά και να σκέφτεται για αρκετές ώρες ώσπου άρχισε να δύει ο ήλιος βυθιζόμενος στον Ειρηνικό Ωκεανό.
      «Κύριε, είπε ο άνθρωπος, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες. Θέλω να ξέρω πώς αισθάνονται μέσα τους, τι σκέφτονται όταν μου σερβίρουν χυλόπιτες, όταν με κοιτάζουν χωρίς να μιλάνε, όταν κλαίνε και αφού τις ρωτώ γιατί λένε ‘για τίποτα’, και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη;"
     Μετά από λίγα λεπτά ακούστηκε από τον Ουρανό η φωνή του Κυρίου:
    «Τέκνον μου, θέλεις τη γέφυρα με δύο ή τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας;»


Δεν υπάρχουν σχόλια: