ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.14

Η "εντιμότητα" του ΓΑΠα


 

Όλα τα ΜΜΕξαπάτησης κατακεραυνώνουν, από χθες που μαθεύτηκε η υπόθεση, τα στελέχη της ΜΚΟ International Mine Initiative, αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν να τονίζουν την "εντιμότητα" του ΓΑΠα, γιατί τα χρήματα δόθηκαν όταν αυτός ήταν ΥΠΕΞ. Μας λένε ουσιαστικά τα ΜΜΕξαπάτησης ότι ο ΓΑΠας δεν είχε καμιά ανάμιξη στην κομπίνα που αποκαλύφθηκε. Ότι τα 9 εκατομμύρια δόθηκαν μεν παρανόμως στους γνωστούς (ο Άλεξ Ρόντος ήταν σύμβουλός του) του ΓΑΠα, αλλά αυτός δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα.

Αυτή η πίστη των ΜΜΕ στην "αδυναμία" της αγίας οικογένειας Παπανδρέου να δει, να ακούσει και να καταλάβει, ισχύει και για τα αδέλφια του ΓΑΠα. Γι' αυτό ουδείς κατηγορεί τον Αντρίκο και τον Νίκο Παπανδρέου για όσα κατηγορείται το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα σε σχέση με τα δάνεια που πήρε από το ΤΤ.

Έστω λοιπόν ότι ο ΓΑΠας είναι αμέτοχος. Να ρωτήσω το εξής: Ο τότε ΥΠΕΞ έδωσε εντολή στον  Άλεξ Ρόντο να συστήσει εξ αρχής την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ). Η ΥΔΑΣ ήταν αυτή που εκταμίευε τα κονδύλια του ΥΠΕΞ για τη συγκεκριμένη ΜΚΟ. Το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν ο συνεργάτης του ΓΑΠα και του Ρόντου, δημοσιογράφος Κώστας Τζεβελέκος, πρόεδρος της ΜΚΟ, και η γυναίκα του να έχουν πολυτελή σπίτια στην Αθήνα και τη Ρόδο, ακριβά τζιπ και γενικώς να ζουν πλουσιοπάροχα, αλλά αυτοί να μην υποψιάζονται τίποτα. 

Καταλήγουμε πάλι στο τέλος να αναρωτιόμαστε για την εντιμότητα της ελληνικής δικαιοσύνης και απάντηση δεν παίρνουμε. Για την "εντιμότητα" πάντως των πολιτικών και των δημοσιογράφων έχουμε καταλήξει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: