ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.14

Τινάζουν τον στρατό στον αέρα οι “οικονομικοί εγκέφαλοι”! Τι προτείνουν για το ΣτΕ


STRATEYSIMOIΟ Σαμαράς μπορεί να προσπαθεί να ξαναπάρει ψήφο από κάποιους στρατιωτικούς και αστυνομικούς τάζοντας ότι θα δώσει λεφτά από το πλεόνασμα, κάποιοι όμως από  το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζονται “ιδέες και προτάσεις” που αν έχουν έστω και ψήγμα αληθειας ,έχει να φάει τόσο μαύρο που ούτε που το φαντάζεται.

Από τους οικονομικούς…επιτελείς λοιπόν ακούγεται η ιδέα να μην πάρουν όλοι οι στρατιωτικοί και τα σώματα ασφαλείας …κάτιτις αλλά να δοθεί μια καλή επιστροφή χρημάτων σε ειδικές κατηγορίες όπως είναι οι ιπτάμενοι και κάποιοι από τις ειδικές δυνάμεις στο στρατό και οι “μάχιμοι” αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για παράδειγμα!

Είναι τόσο άσχετοι -αφού οι πιο πολλοί ούτε θητεία δεν έχουν κάνει- που δεν ξέρουν τι βόμβα είναι …η πρόταση τομή!

Αν για παράδειγμα πάρουν μόνο οι ιπτάμενοι επιστροφή χρημάτων οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι σε αιώνια κόντρα μαζί τους για το πτητικό επίδομα τι θα κάνουν; Θα πουν μπράβο και “Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς”;

Η ανοησία είναι το μόνο που με βεβαιότητα παρουσιάζει πλεόνασμα . Τέτοιες προτάσεις από “χαρτογιακάδες” μόνο “εμφύλιο” θα προκαλέσουν στο στρατό.

Η στρατιωτική ηγεσία έχει κάτι ακούσει για να παρέμβει ή θα πάθει πάλι …αφωνία;  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: