ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.14

Mε χάχανα έδιωξαν τον Παναγιωτόπουλο από δικιά του εκδήλωση(βίντεο)Στην σελίδα facebook της "Κίνησης Μαβίλη" μπορείτε να δείτε το βίντεοwww.facebook.com/photo.

Ξέσπασε σε φωνές και αποχώρησε ο υπουργός Πολιτισμού χθες στα εγκαίνια του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα» μέσα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, αφού αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση ομάδας καλλιτεχνών που κάθε τόσο γελούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συμπαρασύροντας και άλλους παρεβρισκόμενους. Ο υπουργός σηκώθηκε και έφυγε επί τόπου χωρίς να μείνει να ακούσει κανέναν από τους ομιλητές του συνεδρίου που διοργανώνεται από το υπουργείο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, ενώ κατήγγειλε ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣYΑ. 
Tην ιδιότυπη αυτή μορφή καταγγελίας διοργάνωσε η δυναμική Κίνηση Μαβίλη που παρακολουθούσε το συνέδριο χωρίς να είναι προσκεκλημένη να μιλήσει για αυτό το τόσο  νευραλγικό θέμα για την ελληνική καλλιτεχνική πραγματικότητα. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος όταν άρχισαν τα χάχανα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, διέκοψε και δήλωσε πως ο ίδιος έχει το θάρρος να είναι εκεί απέναντι τους και να εκτίθεται προκαλώντας ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις αφού προφανώς ο ρόλος ενός μέλους της κυβέρνησης είναι να είναι παρών σε όλες τις επάλξεις και να συνομιλεί με όλους, ενώ επίσης δεν τους είχε δοθεί η δυνατότητα να «εκτεθούν» και να μιλήσουν…. Οταν αναφέρθηκε δε η λέξη ανταγωνιστικότητα το σούσουρο, τα γέλια και οι φωνές δυνάμωσαν ενώ ο υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων πως ξέρει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την αντίδραση.
Φωνάζοντας είπε σε παρεβρισκόμενη που είχε σηκωθεί όρθια για να του απαντήσει: «Οφείλετε, οφείλετε, οφείλετε…. Καθήστε κάτω κυρία μου. Να έχετε το θάρρος να έρθετε εδώ να μιλήσετε. Θέλετε να μετατρέψετε μια εκδήλωση για την ελληνική προεδρία σε οχλαγωγία συνδικαλιστών της Αριστεράς. Αυτά να τα πείτε σε συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι ντροπή σας. Είναι ντροπή σας». Τα χειροκρήματα τα γέλια και τα «ου» κορυφώθηκαν
Καθώς τα γέλια και οι φωνές παρέσυραν και άλλους παρεβρισκόμενους που δεν είχαν σχέση με την Κίνηση Μαβίλη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σηκώθηκε και έφυγε από την κατάμεστη αίθουσα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Τι κι αν την διοργάνωση έκανε το Υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Προεδρίας; Τι κι αν εκτός από δυναμικούς καλλιτεχνικούς φορείς, διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών ήταν εκεί και ανώτατοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Ακολούθησε μπάχαλο που πήγε πίσω τουλάχιστον για δύο ώρες τη συνολική διοργάνωση με τα ενδιαφέρονται πάνελ όπου ετέθησαν κρίσιμα θέματα. Η Κίνηση Μαβίλη έστειλε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει την αναφορά στην ομιλία του υπουργού ότι «πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί σαν την οικονομία της Κίνας, καθώς το κόστος εργασίας στη Γηραιά Ήπειρο είναι εξαιρετικά υψηλό. Οι όροι που κυριάρχησαν στις ομιλίες των βασικών εισηγητών ήταν: ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα, βιομηχανία, προϊόν κ.ο.κ.».

http://on-news.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα του κανανε του μαλακα