ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.14

''Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΟ 2030''...


Η ανάλυση του Bruegel για τη βιωσιμότητα του χρέους των χωρών σε μνημόνιο.
Το πάγωμα της αποπληρωμής χρέους προς την Ευρωζώνη μέχρι το 2030 ή νέο δάνειο ύψους 40 δισ ευρώ και έξοδο...
στις αγορές ύστερα από 16 χρόνια προτείνει για την Ελλάδα σε μελέτη που εκπόνησε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Ινστιτούτο Bruegel, το οποίο συμπεραίνει ότι μία πετυχημένη έξοδος της Ελλάδας απ' το πρόγραμμα ακόμα δεν διαφαίνεται. Η πρόταση του Bruegel έρχεται τη στιγμή που το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους μπαίνει στο τραπέζι ως εναλλακτικό σενάριο για το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας

Σύμφωνα με την έκθεση του think tank των Βρυξελλών η Ελλάδα έχει τις χειρότερες προοπτικές μεταξύ των χωρών που βρίσκονται σε πρόγραμμα προσαρμογής. Μάλιστα, όπως αναφέρει, η χώρα δεν θα καταφέρει να δανειστεί στο τέλος του 2014 από τις αγορές με "ανεκτά" επιτόκια.

Έτσι το ινστιτούτο αποκλείοντας ένα "κούρεμα" των δανείων που έχουν διατεθεί κάνει δύο συγκεκριμένες προτάσεις, σύμφωνα με την "Καθημερινή":

Στο πρώτο θα πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός επιμήκυνσης των διμερών δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο του πρώτου μνημονίου κατά 50 έτη και μείωση των επιτοκίων τους κατά 0,50%. Επιπλέον, θα πρέπει να "παγώσει" κάθε πληρωμή προς τον EFSF έως το 2030, αντί του 2023, που ισχύει σήμερα. Στο σενάριο αυτό η Ελλάδα θα χρειαστεί έως το 2030 νέα δάνεια 75 δισ ευρώ για να αποπληρώνει όλες τις άλλες της υποχρεώσεις προς ΕΚΤ, ΔΝΤ και Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις δράσεις το Bruegel θεωρεί ότι το δημόσιο χρέος θα υποχωρήσει στο 135% του ΑΕΠ το 2020, στο 118%% του ΑΕΠ το 2022 και στο 98% του ΑΕΠ το 2030. Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση που πληρούνται 5 προϋποθέσεις που θέτει στο βασικό του σενάριο το think tank*

Στο δεύτερο σενάριο, που αποτελεί εναλλακτική λύση, η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει εκτός αγορών έως το 2030, να λάβει ένα τρίτο δάνειο ύψους 40 δισ ευρώ και πολύ μεγαλύτερες κεφαλαιακές ενισχύσεις από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Και στην περίπτωση που ούτε αυτά δεν είναι αρκετά, τότε να μην καταβληθούν τόκοι στην Ευρωζώνη μέχρις ότου να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος.

Πηγή : newmoney.gr


1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Όχι δεν θέλουμε άλλα δάνεια. Αφού έχουμε ¨πλεόνασμα" γιατί να δανειστούμε???