ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.14

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ χαράζει στρατηγική ήττας στις αυτό-διοικητικές εκλογές


klassikoperiptosi.
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
  Το εκλογικό θέατρο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι ιδεολογικά ισοπεδωμένο και πολιτικά άχρωμο. Το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του θεάτρου δεν είναι οι Πολιτικές Πεποιθήσεις και οι Ιδέες, αλλά η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ψήφος. 
Πιο απλά: Το εκλογικό σώμα δεν ψηφίζει θετικά, αλλά αρνητικά, απλώς για το γκρέμισμα της παρούσας κυβερνητικής αναλγησίας. Δηλαδή η ψήφος είναι αποστειρωμένη από το θετικό στοιχείο των ιδεών και των πεποιθήσεων και καθορίζεται από την ΑΡΝΗΣΗ της υπάρχουσας κυβερνητικής ΦΡΙΚΗΣ…

Γι αυτό βλέπουμε εντυπωσιακά ποσοστά ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Χρυσής Αυγής, δίχως να απορρέουν από κοινωνικά ρεύματα, δίχως να αποτελούν πολιτικό ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία: Τα εντυπωσιακά αυτά εκλογικά ποσοστά αποτελούν, απλώς, την ΑΡΝΗΣΗ της δωσίλογης κυβέρνησης…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεπώς, δεν εκφράζει ΚΑΝΕΝΑ κοινωνικό, συνακόλουθα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ρεύμα. Όσοι πιστεύουν το αντίθετο κάνουν, απλώς τις επιθυμίες τους ή τους φόβους τους πραγματικότητα.

Καμιά εμπιστοσύνη δεν έχει ο ελληνικός λαός στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον πιστεύει στο ελάχιστο. Τον επιλέγει εκλογικά για να διώξει τα κατοχικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ: Τον επιλέγει σαν αναγκαίο κακό…

Και αυτό θα το εκφράσει στις ευρω-εκλογές…

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε κοινωνικό ρεύμα και όχι απλώς μια επιλογή ΑΡΝΗΣΗΣ της κυβερνητικής κοινοπραξίας («αναγκαίο κακό»), θα …πετούσε και στις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές.


Εδώ ΟΧΙ μόνο δεν …πετάει, αλλά το πιθανότερο είναι να χάσει και μάλιστα τόσο καθαρά, που θα δώσει το δικαίωμα στα κυβερνητικά ανδρείκελα να θολώσουν το τοπίο.

Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει σε νίκη τους στις αυτό-διοικητικές εκλογές. Γι αυτό οι επιλογές του είναι επιλογές ήττας!!!

Είναι επιλογές που παρέχουν σταγόνες ζωής στα ανδρείκελα και κυρίως τη δυνατότητα αναπαλαίωσης της Δεξιάς.

Και δεν μιλούμε μόνο για τον Βουδούρη και τα άλλα τραγελαφικά, αλλά για τις επιλογές στο ΚΕΝΤΡΟ του πολιτικού σκηνικού: Δήμος της Αθήνας και υπέρ-νομαρχία Αττικής.

Αν είναι δυνατόν σε δημοτικές εκλογές που τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο, να συσπειρώσεις, στη βάση της άρνησης (η βάση της θέσης έχει χαθεί προ πολλού, το αναφέρουμε παραπάνω), με τη Δούρου ή με τον «αντιρατσιστούλη» Σακελλαρίδη…

Οι επιλογές αυτές του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν την ανικανότητά του να δώσει το χαρακτήρα, στις αυτό-διοικητικές εκλογές, πολιτικού δημοψηφίσματος εναντίον της καταρρέουσας κυβέρνησης, αλλά και το ό,τι ο ίδιος δεν πιστεύει στη νίκη.

Αυτές οι επιλογές μοιάζουν σαν ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει και να επιδιώκει τη σωτηρία και την αναπαλαίωση της Δεξιάς…

Γράφαμε στο άρθρο μας:
«Τα παιχνίδια αναπαλαίωσης της Δεξιάς»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8406
 
«Η ΝΔ …τινάζεται στον αέρα σε κεντρικές περιφέρεις. ΚΑΙ το εκλογικό της Βατερλώ είναι προδιαγραμμένο και θα ήταν τόσο καταλυτικό αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρείχε «σωσίβια»: «Σωσίβια» που θα θολώνουν την εικόνα της συντριβής. 
Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στην Αθήνα και την υπερνομαρχία (τα κέντρα της πολιτικής βαρύτητας), είναι τέτοιες που δίνουν το «δικαίωμα» στη Δεξιά να αναζητήσει μονοπάτια διάσωσης. 
Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ (απόρροια του «εκσυγχρονιστικού» πολιτικού του ερμαφροδιτισμού, της γελοιογραφικής του πασοκοποίησης και του εκλογικού του κρετινισμού) αφήνουν ανοικτές τις πόρτες για τη διάσωση και αναπαλαίωση της Δεξιάς. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς και τον άλλο πόλο, τη Δεξιά: Είναι η άλλη όψη του καθεστωτικού νομίσματος…». 

Επίσης σε ένα πιο παλιό κείμενο επισημαίναμε: 
«Και ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να μην επέλθει το μοιραίο, αγωνίζεται να συντηρήσει την εκλογική ψευδαίσθηση ότι η ΝΔ ζει, γι αυτό, ούτε σε εκλογικό επίπεδο, της δίνει τη χαριστική βολή… 
Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, για της εκλογές της Αυτοδιοίκησης, αυτό το χαρακτήρα έχουν: Να μην δώσουν στη ΝΔ τη χαριστική βολή και να διατηρήσουν την εκλογική ψευδαίσθηση ότι δεν έχει καταρρεύσει… 
Αντί, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει στην Αθήνα και στην υπερνομαρχία (που έχουν τεράστιο πολιτικό βάρος) πρόσωπα με ισχυρό κοινωνικό και πολιτικό εκτόπισμα, κατεβάζει «τσικό»… 
Δηλαδή το κεντρικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ μέτωπο (αυτό σηματοδοτεί ο Δήμος της Αθήνας και η υπερνομαρχία), είναι δραματικά παροπλισμένο από το ΣΥΡΙΖΑ και εξασθενημένο…». 

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3.html


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δημιουργήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ρεύμα, ακριβώς διότι έχει πασοκοποιηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ και αποτελεί τον χρήσιμο «άλλο» πυλώνα του καθεστώτος.

Θολώνει ακόμα και την αρνητική ψήφο, παρέχοντας έτσι πολλά περιθώρια και τον αναγκαίο χρόνο να «ανασυγκροτηθεί» (αναπαλαιωθεί) η Δεξιά…


Δυστυχώς, το επαναλαμβάνουμε πάλι, ότι το ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ (εμπόδιο στην ανάπτυξη του αγωνιστικού λαϊκού κινήματος) θα ξεπεραστεί μόνο με την κυβερνητική του αναρρίχηση: Το μέγιστο «αναγκαίο κακό»…

Ονειροβατούν, συνεπώς, οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ περί «επαναστατικής» αναμόρφωσής του…


Εμείς πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι δεν ονειροβατούν, αλλά οπορτουνίζουν αγρίως, πιστεύοντας ότι ΕΝΤΟΣ αυτού του πολιτικού εκτρώματος, θα αναπτυχτούν τα πολιτικά τους «φέουδα»…

Το έργο το έχουμε ξαναδεί παλιότερα στο ΠΑΣΟΚ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: