ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.14

Οι απολυμένοι διαμαρτύρονται, τα ΜΑΤ στήνουν οδοφράγματα & ο «υπουργός των απολύσεων και της αναισθησίας» γελάει


Για την κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Καρδίτσας πήγε στην πόλη χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή, κατά την ΕΛΜΕ και το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, «υπουργός των απολύσεων» και για να μην τον πλησιάσουν οι εργαζόμενοι κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλίας. Έτσι, όταν μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων που επλήγησαν από τις αποφάσεις του (γιατροί ΕΟΠΥΥ, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, απολύσεις και διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες κλπ), επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο υπουργός μπλοκαρίστηκαν από τα ΜΑΤ που είχαν στήσει οδοφράγματα με κλούβες.
 
Εκεί, οι εργαζόμενοι απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν και χρήση χημικών. Τελικά, πάντως, εκπρόσωπος των σχολικών φυλάκων κατάφερε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό, έφτασε στο ξενοδοχείο και επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου σε συνεργάτη του υπουργού.
 
Σ.σ Όπως φαίνεται και από τη φωτό από το karditsanews.gr, παρά τις διαμαρτυρίες και την ένταση ο υπουργός και οι συνεργάτες του δεν πτοήθηκαν, με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: