ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.14

Νύχτα βίας στην Ουκρανία. Νεκροί και τραυματίες!

Άγριες συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας αφήνουν πίσω τουλάχιστον 9 νεκρούς και πολλούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές. Αποκλεισμένο το Κοινοβούλιο. Τελεσίγραφο των υπηρεσιών Ασφαλείας και του υπουργείου Εσωτερικών.
Νωρίτερα, οι υπηρεσίες Ασφαλείας της Ουκρανίας και ο υπουργός Εσωτερικών προειδοποήσαν από κοινού τους διαδηλωτές να βάλουν τέλος στα επεισόδια μέχρι τις 18:00 (τοπική ώρα), διαφορετικά θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν την τάξη με όλα τα διαθέσιμα μέσα, σύμφωνα με το νόμο.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε περαιτέρω κλιμάκωση των συγκρούσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το υπουργείο Εσωτερικών αρχικώς μίλησε επίσημα για 9 νεκρούς, 7 διαδηλωτές και 2 αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο αριθμός τους είχε ξεπεράσει τους 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: