ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.14

Κάτω απ’ το όριο του πλασματικού πλεονάσματος


Κάτω απ’ το όριο του πλασματικού πλεονάσματος


Ο κ. Γεωργιάδης έλεγε ότι με αυτά που κάνει, δεν θα αυξηθεί, αντιθέτως θα φτηνύνει η τιμή πολλών φαρμάκων. Μεγάλη αλήθεια. Μόνον κατά 25% ακρίβυναν επ’ εσχάτων τα φάρμακα. Εχει κάποιο κόστος
ο κ. Γεωργιάδης για αυτήν και τις άλλες μπαρούφες που αμολάει; Για την ώρα κανένα. Οπως και το μεγάλο πλήθος των Υπουργών – έχει ανέβει επτάφορές ο φόρος στα ακίνητα και (εν όψει εκλογών) ο κ. Στουρνάρας υπόσχεται «σταδιακή μείωση της φορολογίας στα ακίνητα» – πότε; όταν θα πάψει ναγκρεμίζεται το γιοφύρι της Αρτας,
κι από το πρωτογενές πλεόνασμα θα μπορούν να διορθωθούν ορισμένες απ’ τις αδικίες που υπέστησαν οι ρέγκες, διότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να πληρώνουν αυξησούλες όπως το 7% στη ΔΕΗ ή τον κεφαλικό φόρο στα διόδια - πιάστε μάγκες τα γιοφύρια, κάθε φορά που περνάμε μας παίρνουνε το σώβρακο.
Το παράλογο έχει άπειρες εκδοχές και το παιχνίδι μπορεί να παίζεται επ’ άπειρον (αν δεν σοβαρευτεί ο λαός και όση απ’ την Αριστερά τον νοιάζεται). «Χασάπηδες», φέρ’ ειπείν, οι Τροϊκανοί, αλλά η χρυσή ορδή των ανδρεικέλωνπροσεύχεται έξι φορές την ημέρα να επιστρέψει η Τρόικα.
Τι χάντρες, μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια θα φέρει ως άλλα δώρα των Δαναών (και για τις προεκλογικές ανάγκες της κυβέρνησης) ερχόμενη η Τρόικα - τίποτα! ούτε καν αυτά. Αντιθέτως φέρνει μαστίγια, κνούτα κι άλλα όργανα βασανισμού, απαιτώντας να πάει ο κατώτατος μισθός στα 300 ευρώ, να επικρατήσει μεγαλύτερη «ευελιξία» στις εργασιακές σχέσεις, να γενικευθούν δηλαδή οι mini jobs, να οριστικοποιηθεί το καθεστώς των ομαδικώναπολύσεων - mini jobs για μικροζωές, απολύσεις κατά το δοκούν, σήμερα υπάρχεις, αύριο γίνεσαι ένα στατιστικό κενό. Ενα σωστό λάθος.
Τι συζητείται απ’ όλα αυτά στα κανάλια της ολοκληρωτικής προπαγάνδας; Η μαγική ικανότης του κ. Σαμαρά να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί. Αίφνης το μαγικό καρότο του«βοηθήματος» των 200 ευρώ εν όψει Πάσχα (κι εκλογών).
Σου κλέβουν τη δουλειά και μένεις άνεργος, σου πετσοκόβουν τον μισθό, σου απειλούν ή σου παίρνουν το σπίτι, σου κλείνουν το μαγαζί, υποσιτίζονται τα παιδιά σου, σου γαμάνε την ψυχή και σου δίνουν 200 ευρώ «βοήθημα», για να «αποκαταστήσουν τις αδικίες»
και δεν ντρέπονται,
δεν πέφτει φωτιά να τους κάψει,
οι κάτοχοι της Λίστας Λαγκάρντ, τα πουλητάρια της άμυνας για μίζες, τα πουλητάρια της πατρίδας κατά γηπόρους και ανθρώπους, σου δίνουνβοήθημα 200 ευρώ
και βγαίνουν στα κανάλια και κορδώνονται,
ξετσίπωτοι, θεοστυγείς και θεομπαίχτες,
σου δίνουν 200 ευρώ οι ΠΑΣΟΚιοι και διαγκωνίζονται με τους Νεοδημοκράτες για την ευεργεσία, λες και δεν σου έκαψαν τη ζωή, λες και από ’δω και πέρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο - αυτό
διακηρύσσουν οι θρασείς, ενώ την ίδια ώρα σού σκάβουν τον λάκκοτου χειρότερου. Εκατό χιλιάδες έχει προγράψει ο κ. Μητσοτάκης απ’ το Δημόσιο, 11.000 ετοιμάζεται να απολύσει φέτος και 12.500 του χρόνου. Πέφτει η ανεργία πανηγύριζε ο κ. Σαμαράς, μόνον που ανέβηκε κι άλλο, βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες -«α! εγώ είμαι κατηγορηματικά εναντίον του κλεισίματος των δρόμων» δηλώνει ο κ. Ευαγγελάτος-, ποιος νοιάζεται με τι είσαι εσύ αντίθετος (εκτός απ’ την προπαγάνδα που κάνεις), αλαλάζον κύμβαλο; Μια φάρσα μπούφαμε είσοδο
τα 200 ευρώ που σου χαρίζουν επειδή σου πήραν χιλιάδες και για νασου πάρουν άλλες τόσες. Αλλά τα ευρώ είναι το λιγότερο. Η ίδια μας η ζωή που την έκαναν ξεφτίλα του Συντάγματος, δουλεία επ’ αόριστον στους Δυνατούς κιανυπόληπτη στα ίδια μας τα μάτια – αυτό είναι το μέγα (απο)τρόπαιο των ποταπών. Οτι
παρ’ ότι ΑρπυιεςΓρύπες και Χίμαιρες, τραγουδάνε ακόμα…
Y.Γ.: Για τις ΜΚΟ. Επί 20ετίαν κουράστηκαν οι πένες μου να γράφει η ταπεινότης μου για τους τρεις καρκίνους του πολιτεύματος. Και οι τρεις, φρούτατου «εκσυγχρονισμού»: τις ΜΚΟ, τις offshore και τις Ανεξάρτητες Αρχές. Εις μάτην. Οπως και τώρα. Διότι και ο θόρυβος για τη ΜΚΟ-νάρκες που έχει κατ’ αυτάς ξεσπάσει, κι αυτός θα περάσει. Αλλα, χειρότερα, θα μας απασχολήσουν.
Για τις ΜΚΟ έγραφαν το «Παρόν», o «Ριζοσπάστης», η «Realnews», τα «Επίκαιρα», η «Δημοκρατία» κι ελάχιστοι συνάδελφοι στον υπόλοιπο Τύπο. Φωνές βοούσες εν τη ερήμω. Μας απαντούσαν διά της σιωπής. Δυο-τρεις μέρες θόρυβος και πάμε παρακάτω. Ετσι δούλευε και δουλεύει το σύστημα. Εκαναν βουλευτές επερωτήσεις στη Βουλή και τους δούλευαν οι Υπουργοί με μη απαντήσεις, ο ένας μετά τον άλλον.
Το κακό συνεχίζεται και θα συνεχισθεί. Μια χυλώδης ομερτά θα το προστατεύει. Διότι πολλοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν ανακατευτεί σ’ αυτήν τη δυσώδη ιστορία. Απ’ όλα τα κόμματα (πλην ΚΚΕ, αυτό ανακατεύτηκε με offshore), με ανθρώπους της Αριστεράς να προεξάρχουν ενίοτε σ’ αυτά τα κόλπα. Φτάσαμε σήμερα ΜΚΟ να εμπορεύονται ανέργους, να ενοικιάζουν ανθρώπους ωσάν κανονικοί δουλέμποροι. ΜΚΟ που κόπτονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, είναι δουλεμπορικές οι ίδιες.
Επιμένουν ορισμένοι (πονηροί ανακατεμένοι με τους καλοπροαίρετους) ότι υπάρχουν και καλές ΜΚΟ – δεν αμφιβάλλω, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, διότι ο «θεσμός» ως εκ της φύσεώς του είναι αντιδημοκρατικός. Τι πάει να πει μη κυβερνητική οργάνωση με κυβερνητική χρηματοδότηση; Για την ψυχή της μάνας τους έδινε ο κάθε Γιωργάκης και διακινούσε ο κάθε Ρόντος ποσά για την κατασκευή μονόξυλων στο Σουδάν ή την αποπόντιση ναρκών απ’ τις θάλασσες του Αρη;
Προ ολίγων ετών το «Παρόν» είχε δημοσιεύσει καταλόγους με χιλιάδες κυβερνητικές οργανώσεις, κόστους εκατομμυρίων ευρώ για αυτούς που τουςέφαγαν τις συντάξεις. Και λοιπόν; Το θέμα ήρθε στο φως και το έφαγε το σκοτάδι. Διότι αυτοί που έτρωγαν τα λεφτά, έπρεπε να συνεχίσουν να τα τρώνε. Κάτι τύποι «καθώς πρέπει», ευπρεπείς σαν γραβατωμένοι γάτοι, που σου υψώνουν το δάχτυλο και σε λένε «λαϊκιστή» ή «γραφικόν» κάθε φορά που φωνάζεις ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός».
Χιλιάδες ΜΚΟ σε όλον τον κόσμο είναι το μακρύ χέρι τουιμπεριαλισμού κι έχουν παίξει βρώμικο ρόλο (συνήθως αυτόν που καταγγέλλουν οι ίδιες) για την προετοιμασία επεμβάσεων, αμφιλεγόμενων εξεγέρσεων και κανονικών εισβολών. Το πάρτι συνεχίζεται. Το πολύ να μπει μια «τάξη» για να ξέρουν ποιος τρώει πόσαποιοι έχουν στο χέρι ποιους.
Κατά τα άλλα, τι σημαίνει μη κυβερνητική οργάνωση με κυβερνητική χρηματοδότηση μόνον ένας Οργουελ μπορεί να το εξηγήσει ή κάποιος άλλος εξπέρ στη γλώσσα των χοίρων και των χρυσοκανθάρων…
ΣΤΑΘΗΣ στο enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: