ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.14

Πήγαν να λίντσαρουν τον Μαντέλη!


20140218-235823.jpg
Πριν μια ώρα περίπου δύο ηλικιωμένοι συνάντησαν τον Τάσο Μαντέλη έξω από την Ευελπίδων και συγκεκριμένα στην οδό Μουστοξύδη…Μόλις τον είδαν μπροστά τους, άρχιζαν να τον βρίζουν και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
“Αρχικλέφταρε, απατεώνα, έφαγες τα λεφτά μας, θα σε διαλύσουμε…”
φώναζαν οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, σάστισε και προσπαθούσε να τους ηρεμήσει γιατί η κατάσταση είχε φύγει από τον έλεγχο.
“Δεν είναι έτσι ρε παιδιά…Ηρεμήστε να σας εξηγήσω!” έλεγε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μαντέλης προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνέυματα!
Makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: