ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.10

Προφητική προσφώνηση;

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη.


Προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού υπογράμμισε ότι η εκλογή του κ. Παπούλια, «που έγινε σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος, αποτελεί κορυφαία πράξη της Δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα και επιβράβευση της μέχρι σήμερα διαδρομής του ως πολιτικού και ως ανθρώπου», τόνισε:    (Το κείμενο που ακολουθεί βρίσκεται στα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων):
«Κύριε Πρόεδρε, αναλαμβάνοντας τα υψηλά καθήκοντα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπειτα από μια 10ετή, κατά γενική εκτίμηση, συνετή και εποικοδομητική θητεία του προκατόχου σας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, καλείσθε να μετουσιώσετε σε πράξη τα υψηλά ιδεώδη και τις αρχές που το Σύνταγμα έθεσε ως βάση και αποστολή του προεδρικού αξιώματος: την ενότητα του έθνους και του λαού, την επαγρύπνηση για την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος και τη διατήρηση συναινετικού κλίματος μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου. Αυτή η ίδια η υπόδειξη και η εκλογή σας υπήρξε άλλωστε προϊόν συναίνεσης σύμφωνα και με το πνεύμα του Συντάγματος, γεγονός που σας εξοπλίζει με πρόσθετο κύρος για την επιτέλεση των καθηκόντων σας.
Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.
Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς:
Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία.
Εν΄ όψει των παραπάνω η ρυθμιστική και ενοποιητική αποστολή που σας αναθέτει το Σύνταγμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βεβαία ότι θα ανταποκριθείτε άριστα στον υψηλό αυτό ρόλο, με όπλα τη μακρά πολιτική πείρα σας, την επιστημονική σας κατάρτιση, την κοινωνική ευαισθησία και τον ήπιο και μετριοπαθή χαρακτήρα σας. Θα έχετε άλλωστε αρωγό και συμπαραστάτη τους παράγοντες του πολιτεύματος και όλες τις πολιτικές δυνάμεις».
Ολοκληρώνοντας την προσφώνησή της η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε στον κ. Παπούλια, προσωπικά και εκ μέρους όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των βουλευτών, τις θερμότερες ευχές για την επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων του.
Κατά την αντιφώνησή του, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ανέφερε τα εξής:
«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε της Βουλής, το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας της Βουλής, που μόλις μου ανακοινώσατε, δικαιώνει τη συνταγματική επιδίωξη για συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι η συναίνεση είναι κατάκτηση για τον πολιτικό μας πολιτισμό και αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας. Η επικοινωνία μου με τους Έλληνες πολίτες με έχει διδάξει ότι αποτελούν συλλογικό ζητούμενο η πολιτική ωριμότητα και εντιμότητα, το μέτρο και η ευαισθησία στη δημόσια ζωή, ώστε να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία λιγότερο εγωιστική και περισσότερο δίκαιη. Με σεβασμό στις απόψεις όλων των κομμάτων και των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή, την οποία αποδέχομαι με αίσθημα ευθύνης. Και πάλι σας ευχαριστώ».
Η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2005. Tην άνωθι δήλωση χειροκρότησε, και άρα αποδέχθηκε, η ολομέλεια της Eλληνικής Bουλής.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EΛΛHNIKO ΣYNTAΓMA KAI TOΝ ΕΛΛHNIKO ΠOINIKO KΩΔIKΑ
Ελληνικό Σύνταγμα
Αρθρον 33 του Ελληνικού Συντάγματος περί «Υπερασπίσεως της Εθνικής Ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της χώρας»
2. O Πρόεδρoς της Δημoκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων τoυ, δίνει ενώπιoν της Boυλής τoν ακόλoυθo όρκo:
«Ορκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω τo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς, να μεριμνώ για την πιστή τoυς  τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να πρoστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ τo γενικό συμφέρoν και την πρόoδo τoυ Eλληνικoύ Λαoύ».
Άρθρον 59 του Ελληνικού Συντάγματος περί «Πιστότητος εις την Πατρίδα και Ευσυνειδήτου εκπληρώσεως των καθηκόντων»
«Oρκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και τo δημoκρατικό πoλίτευμα, να υπακoύω στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκoντά μoυ».
Άρθρον 82 του Ελληνικού Συντάγματος περί «Υποχρεώσεως της Κυβερνήσεως να καθορίζει και να κατευθύνει την γενική πολιτική της χώρας, σύμφωνα με τους ορισμούς του Συντάγματος και των νόμων»
1. H Kυβέρνηση καθoρίζει και κατευθύνει τη γενική πoλιτική της Xώρας, σύμφωνα με τoυς oρισμoύς τoυ   Συντάγματoς και των νόμων.
Άρθρον 85 του Ελληνικού Συντάγματος περί απολύτου ευθύνης της Κυβερνήσεως δια «πράξεις ή παραλείψεις της».
Tα μέλη τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ, καθώς και oι Yφυπoυργoί είναι συλλoγικώς υπεύθυνoι για τη γενική πoλιτική της Kυβέρνησης και καθένας από αυτoύς για τις πράξεις ή παραλείψεις της αρμoδιότητάς τoυ, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την ευθύνη των Yπoυργών. Σε καμία περίπτωση η έγγραφη ή πρoφoρική εντoλή τoυ Πρoέδρoυ της Δημoκρατίας δεν απαλλάσσει τoυς Yπoυργoύς και τoυς Yφυπoυργoύς από την ευθύνη τoυς.
Ποινικός κώδιξ –Κεφάλαιον 2, Προδοσία της Χώρας
Αρθρον 138 του Ποινικού Κώδικος περί Συνενοχής Ελληνικής Κυβερνήσεως σε επιβουλή της Ακαιραιότητος της Χώρας:
«¨Οποιος επιχειρεί να αποσπάσει από το Ελληνικό Κράτος έδαφος που ανήκει σε αυτό, ή να συγχωνεύσει έδαφος που ανήκει στο Ελληνικό Κράτος σε άλλη πολιτεία, τιμωρείται με θάνατο, (Επιβουλή εναντίον Ελληνικής εδαφικής ακαιραιότητος από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, ώς μέλη διμερών αμυντοεπιθετικών συμφωνων με Τουρκία)
Ἀρθρον 144 του Ποινικού Κώδικος περί  Υποστήριξ:εως της πολεμικής δυνάμεως του εχθρού:
«Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε, ή που επίκειται κατά της Ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις Πολεμικές Δυνάμεις του εχθρού, ή να βλάψει τις Πολεμικές Δυνάμεις της Ελληνικής Πολιτείας ή των Συμμάχων της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβεια κάθειρξη»
Ἀρθρον 151 του Ποινικού Κώδικος περί Καταχρήσεως πληρεξουσιότητας:
«Οποιος ώς πληρεξούσιος του Ελληνικού Κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του (του Ελληνικού Λαού) με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη γιά τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΙΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
«Επισημαίνουμε εις τους αξιωματικούς του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, και του Δικαστικού Σώματος. Ότι η τήρησις του Ορκου του Στρατιωτικού, του αστυνομικού και τοτ Δικαστικού, υπερβαίνει κάθε διαταγή «όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του»
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΘΡΟΝ 120.4
«Η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οιυδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει δια της βίας»
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

From HEIL GAP

φωτογραφια απο το
http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IuAIybSI/AAAAAAAAQCE/LWQjAoQ7rv4/s1600/iran-chop-off-hand-stamp-postage.jpg



ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ; Ένα καλό και σπάνιο ΚΟΜΜΑΤΙ , ασφράγιστο .
…..Κατά την περίοδο αναφοράς που εξακολουθούν να δηλώνουν ότι όσοι αποστατούν από το Ισλάμ θα πρέπει να θανατωθούν, εάν δεν μετανοούν εντός τριών ημερών από την προειδοποίηση τους και ότι η προδοσία είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό των μη-μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των Εβραίων ». ………

Αυτό ενώ μουσουλμάνοι και δυτικοί μετριοπαθείς ~ προσπαθούν να μας πείσουν όλους ότι δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ!
Μήπως οι Σαουδάραβες έχουν λάθος αντίληψη περί του Ισλάμ και ειλικρινές μετριοπαθείς δυτικοί επιδοτούμενοι ισλαμολαγνοι ξέρουν καλύτερα - για σκέψου –

φωτογραφια απο το
http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IlSId2sI/AAAAAAAAQCA/2pAFAgghLzI/s200/swordofislam-beheading.jpg



Ω η ευδαιμονία της συμμόρφωσης!

Αναρωτιέμαι πού είναι ~ άραγε οι άνθρωποι που κόβουν τα κεφάλια εδώ γύρω;
Εκεί πέρα στην Πλατεία! Των Κοπτών
Είναι και στον τουριστικό χάρτη;
Θα θέλαμε πολύ να πάμε εκεί!



Σαουδικο τουριστικό σύνθημα = Aν Δεν Σας Δώσουμε Το Κεφάλι Σας Στο Χέρι = Να Μας Ξανά- Επισκεφτείτε . στο όνομα του Αλλάχ ...

Μήπως , και ο ΓΑΠας στο πρόγραμμα του αθλιοτάτου κόμματος του έχει σχέδια για κάποια παρεμφερή πλατεία εδώ προς εξυπηρέτηση των θρησκευτικών καθηκόντων των ΛΑΘΡΟ-ελληνοποιηθεντων του .

Ξέρω γω , Την πλατεία των πεσμένων κεφαλιών , η των απολεσθέντων χειρών , η την πλατεία κουτσομητη , κουτσοχέρη τέλος πάντων που ταιριάζει και στο κόμμα .?

Να πεδίον λαμπρό για τους νεοεκλεγέντας δημάρχους μας .

Η μεγάλη πλάκα θα είναι , να είναι αίτημα των αλβανών μουσουλμάνων
χα , χα ,χα
Ε τότε δεν θα μπορέσουμε και να τους το αρνηθούμε
Χα, χα, χα

HEIL GAP (or mind the GAP) Ιt’s up to you