ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.14

Άρχισαν να ξεΠΟυΛΑΝ νωρίς, με μεσίτη, ποιον άλλον???… Τον Στουρνάρα (2000)…!!!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 2000 ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  

Ο Γιάννης ….ο εθνικός  * «μεταπράτης» είδε κόμμα με τ” όνομα ΠΟ(Υ)ΛΑΝ ….και τρύπωσε….

  — Ήταν η «καλύτερη» επιλογή του «εθνικού «παντο-πώλη»  πρωθυπουργού.

  — Χρόνια τώρα, ο σύντροφος της Νέας Τάξης -αριστερού πατρός γνήσιον τέκνον και Σημίτο(σοσια)ληστή πολιτικόν τοιούτον-  Γ. Στουρνάρας ….ήξερε να κάνει καλά μια και μόνη δουλειά ….να πουλάει ή καλύτερα να ξεπουλάει  ….όχι τα δικά του υπάρχοντα, αλλά του Ελληνικού λαού.

  — Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» της 28.01.2000 έγραφε ….ήρθαν επενδυτές ….η Deutche Bank από την Γερμανία ….»συνοδεία»  του πράσινου τραπεζίτη Ν. Καραμούζη και από την Salomon οι δανειστές ….με τις συστάσεις της κας Μιράντας Ξαφά.….και που πήγαν(;;;;;) ….μα στον Γιάννη, τον άνθρωπο κλειδί του Σημίτη ….τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων ….τον εθνικό μεσίτη!!!!!!

   — Τι θέλανε να πάρουν(;) και να φύγουν με «γεμάτα τα χέρια» ….αντίθετα απ” ότι γράφει η εφημερίδα; Η πρώτη ….real estate, τηλεπικοινωνίες και ενέργεια και η δεύτερη «σημαντικό μερίδιο στις νέες ελληνικές εκδόσεις σε ευρώ».

  — Αμφιβάλει κανείς ότι όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα ….είναι σχεδιασμένα εδώ και χρόνια από τους Αμερικανο-Εβρωπαίους και ότι ο Γ. Στουρνάρας είναι «εντεταλμένος»….παρείσακτος (εξωκοινοβουλευτικός) και ….πάντα πρόθυμος στους ξένους, από την εποχή  του Σημίτη!

  — Πάντα τους «ρίχναμε» τους Κουτόφραγκους και στο τέλος αυτοί ….απογύμνωσαν την Χώρα ….και στα «υπάρχοντά» της έθεσαν κλήρον» !

….καλά λένε «σαράντα πέντε γιάννηδες ενός κοκόρου»     ….αλλά και 10 εκατ. Έλληνες ….τόσο μακάκες!!!

***** ΛΕΞΙΚΟ:   μεταπράτης ο [metaprátis] Ο10 : ο έμπορος, ο μεσάζοντας κτλως μη λειτουργικό στοιχείο της οικονομικής διαδικασίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: