ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

Απίστευτη διαφήμιση: Χτίζουμε καλά αυθαίρετα, προτιμείστε μας!

afthaireta diafimisi apokalipsi
Μια απίστευτη διαφήμιση κυκλοφορεί σε τοπικές εφημερίδες τις τελευταίες ημέρες που καταδεικνύει το μέγεθος της σήψης που ακόμα μαστίζει την ελληνική κοινωνία.
Πρόκειται για διαφήμιση την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το notioanatolika.gr, όπου αναφέρεται επί λέξει: «Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αυθαίρετες εργασίες ανέγερσης κατοικιών σε όλη την Αττική»!
Μάλιστα υπάρχει και το όνομα, το τηλέφωνο αλλά και η φωτογραφία του υπεύθυνου της συγκεκριμένης «επιχείρησης» καθώς και φωτογραφίες – ίσως - αυθαιρέτων!
Το λογικό θα ήταν να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη αφού γίνεται σαφές ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση επέχει νομικές ευθύνες δεδομένου ότι διαφημίζεται μια παράνομη πράξη η οποία μάλιστα τόσα έχει κοστίσει σε ολόκληρη την Αττική πόσο δε μάλλον στις περιοχές των Μεσογείων.
Βέβαια ευθύνες έχει και όποια εφημερίδα ή μέσο ενημέρωσης διαφημίζει τις παράνομες δραστηριότητες μια τέτοιας «επιχείρησης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: