ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

Σκληρό μήνυμα Tσίπρα, στην Μέρκελ: "Μην τολμήσεις να ζητήσεις την υπογραφή μου"...


Σκληρό μήνυμα έστειλε στην Ανγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
"Αν τολμήσει να ζητήσει την υπογραφή μου στα μνημόνια θα πάρει την απάντηση που είχε λάβει και την προηγούμενη φορά", είπε και έκανε λόγο  για "ανόητα διλήμματα, όπως ευρώ ή δραχμή, Ευρώπη ή αντιευρώπη, Ευρωπαϊκές ή αντιευρωπαϊκές δυνάμεις".
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις τελευταίες αποκαλύψεις για τις μίζες...
στα εξοπλιστικά αλλά και στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον "Real Fm", τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί και ζήτησε άμεσα έλεγχο σε επιφανή δάνεια όλων των τραπεζών και εξονυχιστικό έλεγχο σε δάνεια πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ...Από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: