ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.14

Συνέχεια συλλήψεων για τους εξοπλισμούς – Χειροπέδες σε Εμμανουήλ και Μπέλτσιο

- Για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι δύο συλλήψεις
- Είχαν θητεία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και το Υπουργείο Εσωτερικών επί Άκη
- “Ταμία” του Άκη χαρακτήριζαν κάποιοι τον έναν εκ των συλληφθέντων


Νέα ομοβροντία γύρω απ' τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων είχαμε σήμερα. Μέχρι στιγμής οι άνδρες της ασφάλειας έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για τους Σ. Εμμανουήλ και Ι. Μπέλτσιο.

Για μίζες εκατομμυρίως ευρώ κατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες Ο Σωτήρης Εμμανουήλ υπήρξε στέλεχος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και σύμφωνα με τις καταγγελίες είχε εισπράξει το ποσό των 24 εκατομμυρίων ευρώ ως μίζα για την υπογραφή της διαβόητης συμφωνίας για τα υποβρύχια.

Ο Σ. Εμμανουήλ συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του στα σύνορα Π. Ψυχικού και Χαλανδρίου

Ο δεύτερος από τους συλληφθέντες, ο Ι. Μπέλτσιος υπήρξε πρώην Νομάρχης Καβάλας, αλλά και Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών όταν τον θώκο του υπουργού κατείχε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Οι καταγγελίες σε βάρος του κ. Μπέλτσιου κάνουν λόγο για διακίνηση μαύρου χρήματος, με το αζημίωτο για τον ίδιο, ορισμένοι μάλιστα είχαν κατονομάσει τον κ. Μπέλτσιο ως τον “ταμία” του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Και οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια βάσει εντάλματος με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος “μαύρου χρήματος”. 
zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια: