ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.14

Κύριε Στουρνάρα θα του το γκρεμίσει το ξενοδοχείο.Η περίπτωση έχει ως εξής:
Ιδιοκτήτης μιας χέρσας κτηνοτροφικής περιοχής  30 στεμμάτων, έδωσε προ πέντε ετών τα 50 αυτά στρέμματα προς εκμετάλλευση σε μια εταιρία.
Δέσμευση της εταιρείας είναι να παραδώσει τα 50 αυτά στρέμματα μετά από 50 χρόνια στην προτέρα κατάσταση, απαλλαγμένα από κάθε κτίσμα ή άλλου είδους υποδομές.
Όταν πριν πέντε χρόνια υπογράφτηκε το ενοικιαστήριο δεν υπήρχε ο νέος φόρος ακινήτων.
Σήμερα η εταιρία που έχει ενοικίαση τα 50 στρέμματα έχει κτίσει κάνοντας χρήση του αναπτυξιακού νόμου ένα ξενοδοχείο 2000 τμ και σκοπεύει να φτιάξει στα υπόλοιπα στρέμματα ένα επισκέψιμο ζωοπάρκο με τις εγκατάστασης του.
Κύριε Στουρνάρα σήμερα ενημέρωσαν από την εφορεία ότι θα πρέπει ο ιδιοκτήτης των 50 στρεμμάτων να φορολογηθεί για τα κτίσματα που έφτιαξε η εταιρία στο δικό του χωράφι, γιατί λέει όταν μετά 50 χρόνια φύγει η εταιρία τα ακίνητα και οι εγκατάστασης θα μείνουν πάνω στο χωράφι.
Με συγχωρείτε πολύ αγαπητέ Στουρνάρα, αλλά εγώ δεν έχω καμιά πρόθεση ούτε να ασχοληθώ με ζοωπάρκα μετά από 50 χρόνια ούτε ξέρω αν θα υπάρχουν τουρίστες ή κτίσματα μετά από 50 χρόνια, λέει ο ιδιοκτήτης!!!
Εγώ, απλά έδωσε προς εκμετάλλευση στην εταιρία τα 50 στρέμματα, βάζοντας όρο να μου παραδοθούν πίσω μετά από 50 χρόνια απαλλαγμένα από κάθε κτίσμα ή άλλου είδους υποδομές.
Αγαπητέ έξυπνε Στουρνάρα, προτιμώ να πάω να γκρεμίσω την νύχτα τις εγκατάστασης του μισθωτή, από το να μπλέξω εγώ για τα επόμενα 50 χρόνια με τις εφορίες σας, τα τετραγωνικά σας, τα ισόγεια τα ανώγια τα ζωοπάρκα και τις μπέρκαλες, φωνάζει ο ιδιοκτήτης στο καφενείο.
Εγώ, απλά ένα ενοίκιο εισπράττω και δεν με ενδιέφερε ποτέ να αποκτήσω μετά από 50 χρόνια ούτε ξενοδοχεία ούτε ζοωπάρκα.
Θα του τα γκρεμίσω κύριε Στουρνάρα, θα του τα γκρεμίσω, συνεχίζει ο ιδιοκτήτης.
Αληθινές συζητήσεις στο καφενείο, που σίγουρα θα πρέπει να ακούσει ο Στουρνάρας.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: