ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.14

Ρουκέτα στην ανάπτυξη(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ) Μια τρομοκρατία την νιώθω, μην πω ψέματα. Μάλλον πρέπει να κόψω τις ειδήσεις στην τηλεόραση και τις ομιλίες του Αντωνάκη…
Ο σφουγγαράκης παριστάνει και τον προεδρεύοντα στην Ε.Ε. Ο στόχος του είναι να κάνει την Ε.Ε σαν την ΠΟΛΑΝ. «Και ακόμα χειρότερα», να του ευχηθούμε.
Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος οι καπνιστές να μειώσουν το κάπνισμα οπότε θα αποτύχει το τσιγαροχάρατσο η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει όλους τους πολίτες με βάση το τεκμαρτό κάπνισμα.
Δηλαδή, ο κάθε ένας θα μπορούσε αν ήθελε να καπνίζει 30 τσιγάρα την ημέρα. Είτε τα καπνίσει είτε όχι εμείς θεωρούμε τεκμαρτώς ότι τα κάπνισε οπότε θα τον φορολογούμε για 30 τσιγάρα… όπερ σημαίνει 75 λεπτά ημερησίως και για λόγους στρογγυλοποίησης θα το κάνουμε ένα ευρουλάκι.
Τέτοια πίκρα δεν την περίμενε ο Μπουμπούκος… να τον αδειάσει ο σφουγγαράκης για χάρη του Μπένι; Τσάμπα αγώνα έκανε για να μας ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα;
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα βρει τον τρόπο ο Άδωνις για να μας αποτελειώσει. Έχει και σύμβουλο τον Πλεύρη, μην το ξεχνάμε αυτό.
Ώρες ώρες (και μέρες μέρες) το Mega κάνει τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα που τους παίρνει χαμπάρι και ο πιο λοβοτομημένος τηλεθεατής. Αφού λοιπόν μας ζάλισαν με τον δολοφόνο Χριστόδουλο που κυκλοφορεί ελεύθερος (ηλίθιε σκλάβε των μνημονίων φυλακισμένε της τρόικας) παίζει και το βιντεάκι με το μπαγλαμαδάκι…
Και να η Όλγα να τα παίρνει στο κρανίο, που ο δολοφόνος σκοτώνει την μουσική και την ώρα του παίζοντας μπαγλαμά και εσύ τηλεθεατή έχεις να βγεις για διασκέδαση 4 χρόνια.
Το βιντεάκι βέβαια ήταν τόσοπαλιό που ο Χριστόδουλος ήταν παιδάκι αλλά ετούτα είναι προπαγανδιστικές λεπτομέρειες. Όπως αυτό που είχε κάνει το μεγάλο κανάλι προπαγάνδας με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου… όταν έδειχνε εικόνες από την στιγμή της δολοφονίας προσθέτοντας κάποια ηχητικά εφέ…
Ότι και καλά δηλαδή γινόταν φασαρίες και έσκαγαν μολότωφ… απλά μουσική υπόκρουση, έτυχε το θέμα να είναι τέτοιο.
Κατά τον έτερο μεγάλο προπαγανδιστή, τον Πρετεντέρ,  ο Χριστόδουλος και οι Πυρήνες της φωτιάς αντάλλασαν πληροφορίες στο πως φτιάχνονται οι βόμβες. Βρε λες να παραδόθηκαν οι Πυρήνες για να πάρουν μαθήματα από τον Χριστόδουλο;

Ισοδύναμο όραμα
Πάντως να είμαστε δίκαιοι: η ανάπτυξη μπορεί να μην έρθει όσο ο Χριστόδουλος κυκλοφορεί ελεύθερος, Μην έρθει και της ρίξει καμιά ρουκέτα ο 60χρονος (δεν είναι ακριβώς 60 αλλά να κάνω και εγώ λίγη αντιmega προπαγάνδα).
 Θα πάθουμε καρκίνο για να έχει δικαίωμα να νοσηλευτεί κάποιος άλλος με πνευμονία. Ο στόχος της κυβέρνησης θα έχει επιτευχτεί. Για κάθε ασθενή που νοσηλεύεται θα έχουμε ένα ισοδύναμο ασθενή που θα αφήνει τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ο Τσίπρας όπου βλέπει παπά τρέχει κοντά του μπας και γίνει τέλειος Σαμαράς… θα αρχίσει και αυτός να τα αφήνει όλα στα χέρια της Παναγιάς.
Τελικά κανένα κόμμα που να μην είναι φοβικό και συντηρητικό υπάρχει;
Όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις κατέβηκαν σε μια μεγαλειώδη διαδήλωση την ημέρα της θεατρικής παράστασης «Προεδρία της Ε.Ε.», ανατρέποντας στην πράξη την χουντικού τύπου απαγόρευση.
Πρωτοστάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
Υπερήφανος ο Αντωνάκης που το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έπεσε τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Άμα έχεις όραμα…
Όταν οι χρεοκοπημένες τράπεζες που για χάρη τους έχουμε φτάσει στο 33% ανεργίας, μισθούς 350 ευρώ, συντάξεις πείνας κλπ, όταν έχουν κάποια δις κέρδη τι γίνεται; Θα μας τα μοιράσουν; Θα τα δώσουν στον Στουρνάρα και αυτός θα μειώσει την φορολογία; Ή Θα τα φάνε οι τραπεζίτες;
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: