ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

ΣΕ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ

Πληροφορίες πως κάποιοι απαγωγείς ήταν εργαζόμενοί του

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Σωτήρης Σκουλούδης

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του πασίγνωστου επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ένας από τους απαγωγείς, υπήκοος Μολδαβίας, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και ελευθέρωσε τον επιχειρηματία

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. πριν από μερικά λεπτά συνέλαβαν και δεύτερο απαγωγέα ο οποίος εντοπίστηκε στην οδό Λαυρίου την ώρα που οδηγούσε ένα ταξί. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κ. Καραμολέγκος παρέμεινε 12 ώρες στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Τελικά όμως κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες (ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι Makaroff των 9 χιλιοστών και μια χειροβομβίδα) να τον απελευθερώσει και να παραδοθεί στην αστυνομία.

«Και οι άνθρωποι κάνουν λάθη»

Συγκεκριμένα, πρώτος στην πόρτα του τμήματος έφθασε ο επιχειρηματίας, ενώ ο απαγωγέας ακολουθούσε σε απόσταση τεσσάρων μέτρων. Ο κ. Καραμολέγκος ρώτησε τον φρουρό του τμήματος αν έχει ακούσει κάτι σχετικά με μια απαγωγή ενός επιχειρηματία. Ο φρουρός απάντησε «ναι» και τότε ο κ. Καραμολέγκος του έκλεισε το μάτι και έκανε νόημα προς τα πίσω λέγοντας «και οι άνθρωποι κάνουν λάθη».

Όταν ο φρουρός αντιλήφθηκε ότι το άτομο που ακολουθούσε τον επιχειρηματία οπλοφορούσε, το ακινητοποίησε και τον συνόδευσε εντός του αστυνομικού τμήματος..  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: