ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.14

ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ*???? 5,3 δισ. η τρύπα στις τράπεζες, σύμφωνα με τη BlackRock


 5,3 δισ. η τρύπα στις τράπεζες, σύμφωνα με τη BlackRock

 *ΟΠΟΥ "ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ" ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ , ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!
 ==================================
Ενδεχόμενο νέου κύκλου «μίνι» ανακεφαλαιοποιήσεων στις τράπεζες αφήνει ανοιχτό ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας παλαιότερα δημοσιεύματα του sofokleousin.gr. Όπως αποδεικνύεται από λεγόμενα του Γιώργου Προβόπουλου σε ημερίδα του ΣΕΒ, τα capital action plans των τραπεζών δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί νέες κεφαλαιακές ενέσεις μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων της BlackRock.
Χρήστος Φράγκου
Τραπεζικές πηγές αποδίδουν αυτή την προοπτική στην μικρότερη από την αναμενόμενη επιστροφή καταθέσεων και στην αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, με ρυθμούς υψηλότερους των προβλέψεων.
Καλά πληροφορημένες πηγές του Sofokleousin.gr αναφέρουν ότι η BlackRock είχε δεχθεί κατά τον προηγούμενο έλεγχο τις αιτιάσεις των διοικήσεων για ουσιαστική κεφαλαιακή και λειτουργική αναδιάρθρωση, ενώ παράλληλα η EBA/ΕΚΤ είχαν συμφωνήσει να υπολογίσουν με μικρότερη βαρύτητα τις επισφάλειες από τις δραστηριότητες στα Βαλκάνια και στις ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς οι διοικήσεις είχαν δεσμευτεί να τις απεμπολήσουν.
Μέχρι τώρα όμως δεν έχουν βρεθεί υποψήφιοι αγοραστές καθώς το κλίμα παραμένει αρνητικό και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει το ρίσκο που απορρέει από τη διαφαινόμενη πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς και από την αλλαγή των ισορροπιών μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το πόρισμα της BlackRock αναμένεται να προσδιορίσει τις συνολικές κεφαλαιακές ανάγκες των συστημικών τραπεζών στα 5,3 δισ. ζητώντας άμεση κάλυψή τους.
Το πόκερ μεταξύ τραπεζιτών, πολιτικών και BlackRock εστιάζεται στον τρόπο κάλυψης αυτών των κεφαλαίων, καθώς εκεί θα κριθεί η αναδιανομή της πίτας και η προσέλκυση ξένων επενδυτών.
Η Eurobank κινούμενη πρώτη ανακοίνωσε κεφαλαιακές κενό 2 δισ. το οποίο επιχειρεί να αντλήσει από τις αγορές, δοκιμάζοντας τα νερά για νέο κύκλο αμκ από τις τράπεζες.
Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Προβόπουλος δεν γεννάται ζήτημα ασφάλειας καθώς το ΤΧΣ διαθέτει περί τα 10 δισ. ακόμα, ενώ αναμένεται να υπάρξει ισχυρή συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων, καθώς οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: