ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

Ιορδάνης Τζαμτζής, ο ψεύτικος άνθρωπος

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής, «βο(υ)λευτής» της «νέας ΝΔ»-Άνοιξης, είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά δείγματα πολιτικής παχυδερμίας στον σύγχρονο ματωμένο ελληνικό βίο... Είναι ο κλασικού τύπου πολιτικάντης της περιφέρειας, ο οποίος αφού πρώτα «δούλεψε» τους συντοπίτες του, έπειτα άραξε στα «υψηλά κλιμάκια» της κοινωνικής μας ζωής. Απέκτησε τα βασικά στοιχεία ενός «λούμπεν μικροπολιτικάντη»: θράσος, που φτάνει και ξεπερνάει τα όρια της αναίδειας και... πλήρης αδιαφορία για τον συνάνθρωπό του, την πατρίδα και το έθνος...

Είναι άλλωστε στους πάντες γνωστή η προκλητικότατη δήλωση του Τζαμτζή, πριν από δύο μήνες, ότι... οι βουλευτές «υποφέρουν» (!), διότι δεν αμοίβονται καλά!!! Και ότι, εάν η περίφημη «βουλευτική αποζημίωση» ήταν της τάξης των 2.000 ευρώ, τότε ο ίδιος δεν θα ήθελε να είναι βουλευτής!... Δεν θα του έφταναν τα χρήματα, για να επιβιώσει και για να δράσει, αυτό είπε κατάμουτρα στον λαουτζίκο ο αναιδής πολιτικάντης Τζαμτζής, που ψηφίζει στο κοινοβούλιο όλα τα άθλια μέτρα κατά της Ελλάδας...

Αλλά ο Τζαμτζής δεν σταμάτησε εκεί! Παρά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε η δήλωσή του, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται και έχει φθάσει στην κατάθλιψη και την τρέλα, ο άθλιος Νεοδημοκράτης όχι μόνο δεν την ανασκεύασε, αλλά... ζήτησε και τα ρέστα!!! Ακολουθούν ενδεικτικές δηλώσεις του εν λόγω πολιτικάντη, για να κρίνει ο καθένας το ήθος και το επίπεδο του Τζαμτζή: «Αν χρειαστεί θα πουλήσω και πατάτες»! «Φαινόμαστε μαλάκες, να πούμε»! «Ορισμένοι βουλευτές κάνουν το σκατό τους...» κτλ., διότι αρκετή αηδία μας προξενούν οι εκφράσεις αυτού του δήθεν «βαρύμαγκα»!...

Και κάτι ακόμα. Ξέρει άραγε ο ευκολόπιστος και αφελής λαουτζίκος ποιος είναι ο Ιορδάνης Τζαμτζής; Ξέρει άραγε ο μέσος Έλληνας ότι ο Τζαμτζής είναι εκείνος που πριν από λίγο καιρό ήταν Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ του να παραμείνει το ειδικό τέλος ακινήτων (δηλ. το περίφημο «χαράτσι») στους λογαριασμούς της ΔΕΗ; (!)

Ναι, αυτός ο πολιτικός γελωτοποιός ήταν το άτομο επίσης που στη βουλή και στο κόμμα του εισηγείται ακόμα πιο σκληρά φορολογικά μέτρα! Είναι άραγε σε θέση ο Τζαμτζής να κατανοήσει πόσοι αθώοι πολίτες, ακόμη και μικρά παιδιά, κάηκαν ζωντανοί από την έλλειψη ρεύματος ή θέρμανσης που προκαλεί η πολιτική της καταραμένης «συγκυβέρνησης»; Γνωρίζει σε τι τραγικά αδιέξοδα οδηγεί τον ελληνικό λαό; Και τίνος άραγε τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Ο νεοεποχίτης Τζαμτζής... Ο θρασύς Τζαμτζής... Ο ψεύτικος Τζαμτζής!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: