ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου “πουλάει” στους Λίβυους…τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων!“Μειονότητα” ενδέχεται να αποτελούν από την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά οι Έλληνες στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων! Απίστευτο ,αληθινό και ιδού πως έχει το θέμα.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με την Λιβύη για να υποδέχεται κάθε χρόνο 35 Λίβυους οι οποίοι θα φοιτούν στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Κι όταν λέμε έτοιμη , εννοούμε ότι αν υπήρχε κάποιος να υπογράψει τη σχετική συμφωνία από τη πλευρά της Λιβύης όλα θα είχαν τελειώσει.
Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα όμως δεν έχει ακόμη επιτρέψει να βρεθεί ο αρμόδιος που θα βάλει την υπογραφή.
Το χρηματικό κέρδος για τη Σχολή και για τη χώρα σημαντικό. Αλλά μήπως το κόστος είναι σημαντικότερο;
Ίσως κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων θα εισαχθούν το πολύ 35 υποψήφιοι! Συνεπώς …ισοπαλία με τους Λίβυους ; Όχι ,γιατί στη Σχολή θα φοιτούν κι άλλοι αλλοδαποί από άλλες χώρες.
Στο Πολεμικό Ναυτικό στελέχη εκφράζουν τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους όχι επειδή είναι “ρατσιστές”, αλλά επειδή θεωρούν ότι μ΄ αυτή την εξέλιξη η φυσιογνωμία της ΣΝΔ αλλοιώνεται σημαντικά, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε ουσιαστικό κέρδος πέραν του οικονομικού.
Οι πιο καχύποπτοι λένε ότι κάποιοι επιδιώκουν εσκεμμένα την υποβάθμισή της . Και κάποιοι φθάνουν να θυμούνται τις κατά καιρούς προσπάθειες κάποιων να πείσουν ότι το φιλέτο- έκταση της Σχολής πρέπει να το …εκμεταλλευθούμε.
neakeratsiniou

Δεν υπάρχουν σχόλια: