ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

Ο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ: "χάρη στις 6 προφυλακίσεις τυης Χ.Α., τώρα με 147 ψήφους θα περνάνε νόμους στη Βουλή"

«H Βουλή δεν έχει πλέον 300 βουλευτές αλλά έχει 294, πράγμα που σημαίνει στις καθημερινές ψηφοφορίες που φέρνει η κυβέρνησε δεν απαιτούνται οι ψήφοι 151 βουλευτών αλλά με 147, 148 μπορεί να ληφθεί απόφαση.

Αυτή είναι η προφανή συνέπεια της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών της Χρυσής Αυγής» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις νέες προφυλακίσεις στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel και συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και με βάση τον νόμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο γιατί το πλήγμα θα είναι μεγάλο και για τη δημοκρατία και για τη δικαιοσύνη
».

Τόνισε ακόμα ότι «κατά τη γνώμη μου η δίκη πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: