ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

Την αποπομπή Γεωργιάδη ζητούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

 
Την αποπομπή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ζητούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, μετά και την χθεσινή άκαρπη συνάντηση των δύο πλευρών που κατέληξε στην οριστική αποχώρηση των γιατρών από τον διάλογο.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ(ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ) ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει απολύτως καμία αλλαγή ως προς ουσιώδη σημεία του νομοσχεδίου, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης αρνήθηκε πλήρως να αποδεχθεί ακόμη και τη δηλωμένη πρόθεσή του ενώπιον τους προ τριημέρου να αποδεχθεί πρότασή τους για ύπαρξη κάποιας εύλογης μεταβατικής περιόδου προκειμένου να κάνουν διακοπή ελευθέρου επαγγέλματος, όσοι θα ήθελαν να ενταχθούν στο νέο  σύστημα.
 
«Επειδή από την συνάντηση προέκυψε πλήρης άρνηση του υπουργείου σε κάθε λογικό επιχείρημα, αλλά και επειδή αντιμετωπισθήκαμε με προσχήματα και ειρωνείες, αποχωρήσαμε οριστικά από τον διάλογο απαιτώντας την αποπομπή του απαράδεκτου υπουργού, καταστροφέα της δημόσιας υγείας, και καταγγέλλοντάς τον για υποκρισία και ειλημμένες αμετακίνητες αποφάσεις που μοναδικό σκοπό έχουν τον ομολογημένο δημόσια λόγο από τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης, για απόλυση χιλιάδων γιατρών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Άδωνις: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο

Την απόφασή του να προχωρήσει με κάθε τρόπο την μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ διαμήνυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας νωρίτερα στο Βήμα FM, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο». Παράλληλα, κατηγόρησε τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ότι δεν επιθυμούν τον διάλογο.

«Εγώ ήθελα να κάνουμε ένα διάλογο επί της ουσίας, αλλά πρέπει να θέλουν και άλλοι να τον κάνουν. Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ κάνουν απεργία διαρκείας σχεδόν από τα μέσα Νοεμβρίου. Διαβάζω σε ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας: «Κόλαση ο ΕΟΠΥΥ, θα είναι κλειστά για ένα μήνα τα πολυιατρεία». Μα, απορώ αυτός ο εκδότης, δεν γνωρίζει ότι είναι δύο μήνες κλειστά τα πολυιατρεία; Τώρα θα γίνει η κόλαση, που θα κάνουμε το νομοσχέδιο; Δεν είναι κλειστά από εμάς, αλλά από τους γιατρούς», ανέφερε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την ανακοίνωση της Ομοσπονδία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που ζήτησαν την αποπομπή του υπουργού Υγείας ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως ο ίδιος «δεν εκβιάζεται. «Αν η άποψή σου είναι να κλείσεις τα πολυιατρεία, να ζητήσεις από τον Πρωθυπουργό να με αποπέμψει και να ζητήσεις από τους νεοδημοκράτες να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο και μ’ αυτό να πιστεύεις ότι θα με κάνεις να αλλάξω γνώμη, δεν υπάρχει περίπτωση», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά το εισιτήριο των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, παρά την απόρριψή του.

«Ήταν ένα σωστό μέτρο κι ασφαλώς λάθος η απόσυρσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.


To Pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: