ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ!!! ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"

 Ταμήλος : Σωστά τα είπε ο Farage στον Σαμαρά!

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ορθώς τα «έχωσε» στον πρωθυπουργό ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ.
«Σωστά τα είπε ο Φάρατζ. Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή». «Έχουμε παραχωρήσει μέρος της ελευθερίας μας, γιατί οποιαδήποτε απόφαση και να πάρουμε πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Τρόικα. Δεν είναι μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή αυτό; Συμφωνώ μέχρι εδώ Αλλά ο Φάρατζ δεν μας είπε και την λύση. Γιατί λύση δεν είναι να φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρώπη όπως υποστηρίζει εκείνος. Αλλά να παλέψουμε για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να σταθούμε στα πόδια μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: