ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

Αυτός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που απήχθη από τον Γέρακα!

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία μεγάλης αρτοβιομηχανίας της Ελλάδας!
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο 55χρονος επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος απήχθη στις 11 παρά 10 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα όπου βρίσκεται και το σπίτι του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία αναζητά ένα φορτηγό της εταιρείας του κ. Καραμολέγκου μάρκας Μερσεντές στο οποίο οι απαγωγείς έβαλαν τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.
karamol ergostasio
Σημειωτέον ότι οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καραμολέγκου βρίσκονται στη Βιομηχανική περιοχή Κορωπίου.
Όπως είναι φυσικό από εκείνη την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού!
Ο Μανόλης Καραμολέγκος είναι ο συνεχιστής της μεγάλης επιχειρηματικής προσπάθειας του πατέρα του Ηλία ο οποίος ξεκίνησε από έναν φούρνο στη Σαντορίνη και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι ίσως η πλέον ανθούσα επιχείρηση στον χώρο της αρτοβιομηχανίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: