ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

Στο τέλος θα κλείσουν φυλακή την Παπανδρέου και τη Ράικου!

H εικόνα είναι τουλάχιστον αστεία. Να συλλαμβάνονται εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις που κόστισαν δις ευρώ στους Έλληνες πολίτες να οδηγούνται στα δικαστήρια και στην συνέχεια να αφήνονται ελεύθεροι.

Το είδαμε να συμβαίνει στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών. Το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται στο σκάνδαλο του Τ.Τ. Εδώ όπου ο επικεφαλής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος έκανε λόγο για μια τουλάχιστο προκλητική διαχείρηση με τα "επιχειρηματικά" δάνεια να παρουσιάζουν ζημίες ύψους 33,2%.

"Το ποσοστό αυτό κρίνεται ως ιδιαιτέρως υψηλό-επισημαίνει ο κ. Προβόπουλος-, καθώς όχι μόνο ήταν κατά πολύ υψηλότερο εκείνου των συστημικών τραπεζών, αλλά και επειδή το ποσοστό αυτό διαμορφώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς αφορούσε δάνεια που το ΤΤ είχε αρχίσει να δίνει μόλις από τα τέλη του 2008, δάνεια δηλαδή που δεν είχαν «ωριμάσει» χρονικά. Μάλιστα η BlackRock επιβεβαίωσε τα ευρήματα των επιτόπιων ελέγχων της ΤτΕ, χαρακτηρίζοντας τη δανειακή πολιτική του ΤΤ στα επιχειρηματικά δάνεια ως «επιθετική». Είναι σαφές ότι οι ζημιές από την επιχειρηματική πίστη θα μεγάλωναν περαιτέρω, αν η ΤτΕ δεν είχε επιβάλει τους περιορισμούς που προανέφερα..."

Το γαιτανάκι των απελευθερώσεων συνεχίστηκε και σήμερα με την κ. Κρέστα η οποία βέβαια είναι και έγγυος.

Στο τέλος θα κλείσουν μέσα τις "ενοχλητικές" κυρίες Πόπη Παπανδρέου και Ελένη Ράικου. Δεν είναι χώρα αυτή-είναι κολομβιάνικος παράδεισος με πάσης φύσεως συμμορίες και παράγγες να κάνουν κουμάντο. Στο ρόλο του πρωθυπουργού ο Σαμαράς...

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: