ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

Κοντομηνάς: Κρατικοποιήστε τον Alpha για να ξεχρεώσω

 Κοντομηνάς: Κρατικοποιήστε τον Alpha για να ξεχρεώσω
Να δώσει γη... και Alpha στο Δημόσιο επιχειρεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς προκειμένου να κλείσει συμψηφιστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς που προκύπτουν από την εμποκή του με την τράπεζα, αναιρώντας κατ ουσίαν τη αρχική του θέση όπου επέρριπτε ευθύνες για τις εξελίξεις στη διοίκηση του ΤΤ.
Ο ισχυρός άνδρας του Alpha -αν και διαθέτει ρευστότητα- προτιμά να δώσει στο Δημόσιο υποθήκες έναντι ακινήτων ύψους 7 εκατ. και ολόκληρο των πακέτων μετοχών του Alpha αξίας 46 εκατ. 
Η κίνηση αυτή του Δημήτρη Κοντομηνά ερμηνεύεται ως "τρίπλα" και προσπάθεια να αγοράσει χρόνο αλλά και να πείσει για την παραμονή του εκτός φυλακής.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: