ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.14

Ποιοι ήταν οι βουλευτές που αθώωσαν τον Τσοχατζόπουλο στην εξεταστική επιτροπή του 2005 – Όλα τα ονόματα!


BENI-AKIS
Είναι αλήθεια ότι η συνέντευξη Τραγάκη στην Ελευθεροτυπία για τους εξοπλισμούς τάραξε τα νερά, θάφτηκε όμως από τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και από όλα τα κόμματα της βουλής. Ο Τραγάκης υπενθυμίζουμε ότι το 2005 ήταν πρόεδρος  της Εξεταστικής Επιτροπής για τους εξοπλισμούς μιας επιτροπής που στην ουσία αθώωσε τότε τον Άκη Τσοχατζόπουλο. 
Ο κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της σημερινής Ελληνικής βουλής μεταξύ άλλων αναφέρει  στην εν λόγω συνέντευξή του : ” Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR -M1 και τα ΤPQ -37 του Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan , αλλά και του Γιάννου  Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε!”
Εκπληκτική δήλωση ενοχής που όμως δυστυχώς μαζί όμως με την μουγκαμάρα των ΜΜΕ και των κομμάτων που συμμετείχαν στην επιτροπή έχουμε και την μουγκαμάρα των εισαγγελικών αρχών, διότι κατά την γνώμη μας οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις του αντιπροέδρου της σημερινής βουλής θα έπρεπε κατά την γνώμη μας να γίνουν αφορμή έγκλησης από την δικαιοσύνη όλων των βουλευτών που συμμετείχαν στην ιστορική εκείνη επιτροπή.

Εμείς πάντως σας θυμίζουμε όλα τα ονόματα εκείνης της περιβόητης επιτροπής τρία μέλη της οποίας σήμερα είναι και αρχηγοί κομμάτων!
Από την Ν.Δ: Τραγάκης Ιωάννης, Γιαννέλης-Θεοδοσιάδης Ιωάννης, Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Ζαγορίτης Ελευθέριος, Ζώης  Χρήστος (σήμερα, πρόεδρος της Νέας μέρας), Καλαντζής Γεώργιος, Κεδίκογλου Συμεών, Κορτσάρης Νικόλαος, Λυκουρέτζος Ανδρέας, Μαγγίνας Βασίλειος, Μακρή Ζέτα, Πολύδωρας Βύρωνας, Τζίμας Μαργαρίτης.
Από το ΠΑΣΟΚ:  Ακριβάκης Αλέξανδρος, Βενιζέλος Ευάγγελος (σήμερα, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), Καρχιμάκης Μιχαήλ, Κοσμίδης Σωκράτης, Κουλούρης Κίμωνας, Λοβέρδος Ανδρέας (σήμερα,  πρόεδρος της «Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα»), Νιώτης Γρηγόριος, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Παπαηλίας Ηλίας.
Από το ΚΚΕ : ο Πατσιλινάκος Ιωάννης και
Από τον ΣΥ.ριζ.Α: η Ξηροτύρη -Αικατερινάρη Ασημίνα
online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: